- Gi meg mer ros, Nils

TRONDHEIM (Dagbladet): - Den duellen vant jeg i alle fall, sier Bent Skammelsrud om de siste ukenes eneste seier: Laksen på 12,6 kilo han landet i Nidelva. Med såret stolthet startet RBK-gutta i går jakten på humøret. Skammelsrud mener at Nils Arne Eggen gir for lite ros.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Absolutt ingen i Rosenborg mener at det er krise. Men de har begynt å snakke om hvor viktig det er å ikke snakke om krise.

- Det er viktig å ikke sette fokus på at ting ikke er bra. I første omgang trillet vi ball i hatt med Stabæk. Hadde de ikke fått det første målet, kunne kampen gått vår vei, sier sportsdirektør Rune Bratseth.

Men det er ikke rart at spørsmålene kommer etter tre kamper på rad uten seier og en av de svakeste RBK-omgangene siden 80-tallet (andreomgangen mot Stabæk) som siste fellesreferanse.

- Det eneste jeg kan si er at vi må ta oss sjøl i nakken. Vi må skjerpe oss, sier Bent Skammelsrud.

Humør og kynisme

Trener Nils Arne Eggen var ikke med da RBK tok 12-flyet tilbake til Trondheim i går. Han holdt samhandlingsforedrag på Hankø. Derfor ledet Ola By Rise spillermøtet i Lerkendal-garderoben for de elleve som startet Stabæk-kampen. Resten av stallen spilte andredivisjonskamp mot Verdal i går kveld (1- 0-seier).

Oppsummeringen fra spillermøtet ga Ola By Rise disse tre punktene på blokka:

Spillegleden må tilbake.- Vi må passe på humøret vårt. Glede oss over hverdagsseirene, sier By Rise til Dagbladet.Spillerne ønsker seg mer ros. Laget må bli mer kynisk - særlig på dødballer.

- Frode Johnsen blir holdt med to hender i feltet. Vi fyker unna når de har sine dødballer, sier By Rise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer