- Gi Molde fred

- Nok er nok sier Brann-trener Teitur Thordarson. Han mener at Molde har fått nok kjeft. Derfor irettesatte han Roy Wassberg etter at midtstopperen i går gjentok fjorårets kritikk av Molde-guttas «dritsekk-mentalitet».

Brann- Molde på Stadion i kveld blir ganske sikkert like heit og tøff som tradisjonen tilsier. Roy Wassberg begynte oppvarminga allerede i går. Da sa han det samme til Bergens Tidende som han gjorde til Branns supporterblad Den 12. mann i fjor høst.

- Jeg må stå for det jeg har sagt, sier Wassberg til Dagbladet.

- Pappagutter

Og dette sier Wassberg om Molde-gutta:

- En gjeng med storkjeftede pappagutter som tror de er så veldig gode.

- De bør ta seg en pille.

Særlig Karl Oskar Fjørtoft og Bernt Hulsker får så øra flagrer:

- Det er ikke så normalt alt som kommer ut av kjeften på Fjørtoft. Hulsker er mer slik som type. Det er innpakningen hans å være svær i kjeften.

Wassberg mener at Molde-guttas kjefter på medspillere også:

- Det er en form for drittsekk-mentalitet som jeg ikke liker.

Mild refs

Teitur Thordarson reagerte da han leste Wassbergs uttalelser.

- Dette er ikke bra, og det har jeg allrede tatt opp med Roy. Jeg sa til ham at det er greit å stå for det han sa i fjor, men at han nå bringer det opp igjen er helt unødvendig, sier Teitur, som mener at det får være grenser for Molde-hets. Særlig fra hans egne spillere, som foreløpig ikke har spilt mot laget.

- Det er på tide å gi Molde fred, og fokusere på det sportslige, sier Teitur.

- Tåpelig

Karl Oskar Fjørtoft tar sjølkritikk på kjeftbruken, men han mener at Wassberg også bør skjerpe seg.

- Jeg synes det er tåpelig av ham å gå ut sånn. Jeg har nesten ikke snakket et ord med Wassberg utover å takke ham for kampen.

Bernt Hulsker vil ikke kommentere Wassbergs uttalelser i det hele tatt.

Molde-kaptein Daniel Berg Hestad sier dette om anklagene:

- Folk later til å mene dette om oss. Først var det Rosenborg. Nå er det Brann. Jeg kan ikke se at vi er verre i kjeften enn andre. For noen sesonger siden var det slik, men jeg føler at vi har tatt tak i det.