- Gi oss Liverpool

Ryan Giggs ser gjerne at Liverpool kommer opp av bollen når Champions League-kvartfinalene trekkes i dag. Samtidig drømmer Alex Ferguson om en finale mot Real Madrid.

Tidligere i uka gikk Gary Neville og Aex Ferguson ut og sa at de hadde Liverpool øverst på ønskelista over kvartfinalemotstandere.

Også Ryan Giggs kunne gjerne tenkt seg John Arne Riise og co. i neste runde.

- En kamp mot Liverpool er helt klart fristende og vi føler at vi skylder dem noe. Vi har tapt fem kamper på rad mot dem og du kan være sikker på at vi ikke trenger ekstra motivasjon hvis det blir trekningen. Vi har aldri møtt et engelsk lag i Champions League, og jeg tror ikke det blir så vanskelig å selge billetter til en slik kamp, skriver Giggs på sin hjemmeside.

Et eventuelt kvartfinale-møte mellom de to engelske storklubbene blir allerede omtalt som tidenes klubbkamp mellom engelske lag av britisk presse.

Annet United-lag

Hvis ikke det blir Liverpool er Giggs klar for et revansjeoppgjør mot Deportivo La Coruna. Spanjolene slo Manchester United to ganger i det første gruppespillet. Den tredje muligheten for Ole Gunnar Solskjær og Ronny Johnsens lag er greske Panathinaikos.

- En del mener vi ønsker å unngå Deportivo fordi de slo oss hjemme og borte i den første gruppa, men det er bare tull, sier Giggs.

Waliseren tror tvert i mot at spanjolene kunne fått seg en overraskelse hvis de møttes igjen fordi United-laget nå er i en helt annen form enn før jul.

Real Fergie-drøm

Sir Alex Ferguson har allerede rettet blikket mot Champions League-finalen i mai. En finalekamp mot Real Madrid ville vært det optimale for skotten.

- Det ville vært fantastisk med en finale mot Real Madrid på Hampden Park i mai, sier Ferguson til The Sun.

I 1960 sto tenåringen Alex Ferguson på tribunen sammen med 135 000 andre da Real slo Eintracht Frankfurt 7-3.

- Jeg kommer alltid til å huske den finalen. Det var en fantastisk opplevelse. Det eneste jeg angrer på er at jeg dro før pokalen ble delt ut, sier Ferguson.

United-bossen trenger ikke være redd for å få Real i kvartfinalen fordi begge lagene vant sin gruppe.

  • Dagbladet.no følger dagens trekning av kvart- og semifinaler i Champions League, og semifinaler UEFA-cupen.

    (Dagbladet.no)

<B>SUGEN PÅ LIVERPOOL: Flere i Manchester United håper at de trekker Liverpool. Foto: SCANPIX