- Gi oss Svennis tilbake

Steve McClaren tråkkes på i England.

(Dagbladet.no): Måten det skjedde på i går kveld gjorde det enda vondere. England hentet seg inn fra 0-2 til 2-2 mot Kroatia på Wembley - og EM-billetten var der.

Så blåste Mladen Petrics langskudd balløya ute EM.

Dette er landet som fant opp fotballen og i dag er det bare sinne og frustrasjon i avisene. Og en plutselig lengsel etter utskjelte Sven-Göran Eriksson, Englands forrige sjef.

- Gi oss Sven tilbake. Vi kan bare drømme om tre strake kvartfinaler nå, skriver The Sun i dag.

En vits i Europa

Avisa slår fast at Steve McClaren sparkes, selvsagt. At han i går kveld nektet å trekke seg er uten betydning.

- England er en vits i europeisk fotball, skriver Storbritannias største avis og sammenlikner nederlaget mot kroatene med Polen-tapet som sørget for hjemmesitting i Tyskland-VM for 33 år siden.

David Beckham la innlegget til 1-2, som reserve. 32-åringen klager ikke over tapet.

MÅ DYTTES UT AV JOBBEN: Steve McClaren hånes i engelsk presse i dag, og han ønsker fortsatt å dra til Sør-Afrika for VM-trekningen søndag. Innen den tid er han nok arbeidsledig. Foto: Scanpix/Epa
MÅ DYTTES UT AV JOBBEN: Steve McClaren hånes i engelsk presse i dag, og han ønsker fortsatt å dra til Sør-Afrika for VM-trekningen søndag. Innen den tid er han nok arbeidsledig. Foto: Scanpix/Epa Vis mer

- Det finnes ingen unnskyldninger, vi vant ikke. Vi skjønner at når vi ikke presterer, fortjener vi ikke gå gå videre, sier Becks.

Beckham vil fortsette, men det bestemmer Englands neste landslagssjef. Kl. 9.30 i dag samles det engelske fotballforbundet (FA) i London til møte om ny manager.

Der skal sluttpakken til McClaren bare stemples ut. The Guardian mener den koster FA 30 millioner kroner.

Ifølge The Times er Villa-sjef Martin O\'Neill FAs favoritt når ny landslagstrener skal utnevnes.

Klinsmann eller Scolari?

The Independent ramser opp følgende liste, i tillegg til nordirske O\'Neill: Guus Hiddink, Luiz Felipe Scolari, Terry Venables, Jürgen Klinsmann og Slaven Bilic.

Sistnevnte er Kroatia-sjef og tidligere englandsproff. Bilic tror det er på tide England sier fra seg eierskapet til lærkula.

- Jeg liker spillerne deres, men det finnes også gode spillere i små land dere ikke kjenner til. De kan også spille god fotball.

• Din kommentar: Skuffet over at England er ute av EM?

NY TABBEKEEPER: Scott Carson sørget for verste tenkelige start, han fomlet inn 0-1 etter bare åtte minutter.
KNUST: Wayne Bridge og Steven Gerrard hadde ingen god dag på jobben for England.