- Gi oss United!

TRONDHEIM (Dagbladet): - Nå er vi klare til å møte topplagene, og personlig vil jeg gjerne ha enten Barcelona eller Manchester United, men ikke begge, sier Rosenborg-kaptein Erik Hoftun til Dagbladet.

Hoftun ble nok en gang kåret til banens beste og gleder seg oppriktig til trekningen i Genéve 5. november.

Det skal mye til om ikke Rosenborg får minst ett av de desiderte topplagene i neste runde av Champions League. Og ønskemotstanderen er Manchester United.

- Det sier seg selv at det skulle vært moro å spille på Old Trafford. For ikke å snakke om å møte United på Lerkendal! sier han.

- Jeg innrømmer gjerne at vi har snakket om at vi har noe å vise dem, men å spille foran 100000 mot Barcelona på Nou Camp hadde heller ikke vært meg imot, sier Hoftun, som har hatt nok en fantastisk sesong.

Skal vinne lørdag

- Vi har to viktige kamper igjen, ikke minst har vi lyst til å vinne cupfinalen etter fjorårets tap og to tap mot Brann i år. Nå skal vi kose oss i to dager med denne seieren før vi omstiller oss.

- Ble kampen lettere enn du trodde?

- Jeg følte at vi hadde god kontroll. Vi gjorde noen presisjonsfeil i første omgang. I pausa bestemte vi oss for ikke å ta store sjanser, og jeg var ganske sikker på at vi skulle vinne når vi fikk det første målet.

Roligere program

Erik Hoftun gleder seg nå til en roligere periode.

- Vi har spilt utrolig mange kamper i høst, nå skal det bli godt å spille bare en kamp i uka, sier Hoftun.

BANENS BESTE: Manchester United eller Barcelona er Erik Hoftuns ønskemotstandere til neste runde.