Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gidder ikke kaste bort tida på Ronaldo

Real er lei.

(Dagbladet.no): Selv om Cristiano Ronaldo skrev under på en ny femårsavtale med Manchester United i fjor, har Real Madrid fortsatt å legge ut agn etter portugiseren.

I januar ble det spekulert i at spanjolene forberedte et bud på rundt 50 millioner pund - samtidig som sportsdirektør Predrag Mijatovic uttalte at de «aldri ville gi opp» forsøkene på å hente Ronaldo.

Nå har han gjort helomvending.

Ifølge nyhetsbyrået PA er holdningen til Mijatovic nå at klubben ikke skal kaste bort mer tid på å hente Cristiano Ronaldo, eller Cesc Fabregas.

- Cristiano Ronaldo er i en storklubb i Manchester. Jeg ser på det som en umulig signering, sier han til Radio Marca, ifølge PA.

Det samme er tilfellet med Fabregas.

- Vi er ikke den eneste klubben som ville ønsket en spiller som Cesc, men han tilhører en storklubb som Arsenal, og er nesten en umulig signering.

Det spørs om Sir Alex Ferguson og Arsene Wenger kjøper Mijatovics uttalelser - men Mijatovic hevder i hvert fall at Real vil holde fingrene av fatet.

«EN UMULIG SIGNERING»: Real Madrid sportsdirektør Predrag Mijatovic hevder de gir opp å hente Cristiano Ronaldo med det første. Foto: AFP
«EN UMULIG SIGNERING»: Real Madrid sportsdirektør Predrag Mijatovic hevder de gir opp å hente Cristiano Ronaldo med det første. Foto: AFP Vis mer

- Jeg er helt klar på at vi ikke skal kaste bort tid på ting vi ikke får gjort noe med. Vi får se hva som skjer i framtida. De er utvilsomt interessante spillere, men det ville blitt uhyre komplisert, sier han.

<B>EN SLU REV:</B> Predrag Mijatovic har gjort kuvending i løpet av et par uker.
<B>NESTEN UMULIG:</B> Cesc Fabregas er nesten like umulig å hente som Cristiano Ronaldo.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media