- Gidder ikke være plan B for Brann

Bjarnason drar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Olafur Ørn Bjarnason føler seg uønsket i Brann, og fornyer ikke kontrakten med rødtrøyene. Bjarnason skulle etter planen forlate Brann etter sesongen, men fikk signaler av Mons Ivar Mjelde om at han var ønsket et år til eller to.

Men nå har klubben begynt å se seg om etter erstatninger.

- De sa de skulle hente inn en stopper til i sommer. Og kanskje en til etter sesongen. Jeg ble satt på vent. Det gidder jeg ikke. Når man ikke føler seg ønsket, er det ingen vits i å bli i en klubb. Så jeg kom dem i forkjøpet og sa at jeg drar, sier Bjarnason til ba.no.

- Dobbeltdekning skaper problemer

Islendingen mener Branns ønske om dobbeltdekning på alle plasser bare vil skape problemer for klubben.

- Det er mye bedre å ha 16-17 spillere i A-stallen og spe på med fire-fem lovende juniorer. Da får man harmoni i en tropp, sier han.

Ifølge Bjarnason ville sportslig leder i Brann, Roald Bruun Hansen at mediene ikke skulle få vite om avgjørelsen før etter sommeren, men det bryr han seg mindre om.

- Når du ringer og spør, så gidder ikke jeg å lyve til deg. Da er det bare å si det som det er: Jeg slutter etter sesongen, jeg gidder ikke å være en plan B for Brann, sier han til ba.no.

GLADERE DAGER: Olafur Ørn Bjarnason jubler med Torstein Helstad etter seier over Sandefjord i mai. Nå er islendingen lei av å vente på svar fra Brann. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX
GLADERE DAGER: Olafur Ørn Bjarnason jubler med Torstein Helstad etter seier over Sandefjord i mai. Nå er islendingen lei av å vente på svar fra Brann. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX Vis mer

Etter sesongen drar han hjem til Island.

Walde tilbake

Samtidig ble det i går kveld klart at Knut Walde kommer tilbake til Brann. Walde forlot Brann på lån i 2004, og ble året etter solgt til Løv-Ham. Nå kjøper Brann ham tilbake.

- Vi har tatt hensyn til spilleren, og funnet en fornuftig løsning med Brann, sier styreleder i Løv-Ham, Tom Georg Olsen, til ba.no.

Walde takket også nei til et tilbud fra Sandefjord.

TILBAKE: Knut Walde har signert for Brann, tre år etter at han forlot klubben.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer