- Gift deg, Yorke!

Leeds-spiss Mark Viduka tror på seier på Old Trafford, mens United-angriper Dwight Yorke skal ha fått beskjed om å gifte seg.

Manchester United - Leeds tjuvstarter kl. 12.30 i morgen, og for bortelaget er det trolig siste sjanse dersom klubben skal ha muligheter til heng på ligamesteren.

Leeds klarte et sterkt poeng mot Besiktas denne uka, og står foran to like harde kamper de neste fire dagene: Manchester U og Barcelona.

- Begge klubbene er massive, veldig sterke og suksessrike. Men vi er ikke redd for noen, og vi viste mot Besiktas at vi ikke gir oss når det blir tøft, sier australske Viduka.

Skader er hovedproblemet for Leeds. Stopperne Lucas Radebe og Michael Duberry er begge ute, men det plager ikke backtalentet Jonathan Woodgate.

- Jeg klarer nesten ikke å vente til lørdag. United er laget å slå dersom vi skal vinne ligaen, sier han.

I Manchester er tingene tilbake til normale etter seieren over PSV onsdag. Og som vanlig har manager Alex Ferguson full kontroll - også over spillernes privatliv.

Ifølge The Sun har Dwight Yorke fått klar beskjed om at det er bare én ting som kan hjelpe ham til en fast plass på laget igjen: Giftemål.

Yorke er en glad gutt og liker seg best med en vakker dame på armen på kjendisfest i Manchester. Men Ferguson tror han blir en bedre spiller dersom han demper festfaktoren betydelig.

I morgen kjemper Yorke med Ole Gunnar Solskjær om en spissplass. Nordmannen rapporterer på sin hjemmeside om at klubben har funnet tilbake til fjorårsformen - og at han sjøl håper på mål i morgen.

- Da skal vi ta i mot Leeds på Old Trafford. En kamp som tradisjonelt er veldig underholdende med to gode lag som spiller offensiv og positiv fotball, skriver Solskjær.

Her er oppdateringene på skader og nyheter i alle helgas kamper:

Manchester United (siste lagoppstilling): Hjemmelaget står med fire seiere på de siste seks kampene. Sist vant man 3-0 borte i Leicester. Hjemme mot Leeds står man med seiere i de siste fem oppgjørene. Skader: Stam (akilles), Blomqvist (kne), May (akilles)

Usikre: Ingen

Leeds: Leeds har ikke vunnet på Old Trafford siden 1981, og har bare scoret mål i en av de siste åtte seriekampene på samme arena. Formen er likevel bra med to strake seiere i PL. Nyinnkjøpte Mark Viduka har scoret fire mål på de siste to kampene i ligaen. Skader: Bridges (ankel), Martyn (lyske), Dacourt (strekk), Radebe (hode), Duberry (akilles), Wilcox (ankel), Batty (akilles), Kewell (akilles).

Usikre: Ingen Chelsea-Coventry (21.10 Kl. 16.00)

Chelsea: Chelsea har vunnet de siste fire hjemmekampene mot Coventry. Laget har dessuten ikke tapt på Stamford Bridge for Coventry siden 1994. Formen er imidlertid fortsatt svak og Londonlaget har bare to seire så langt - begge på hjemmebane.

Skader: Di Matteo (benbrudd), Stanic (kne), Høgh (ankel).

Usikre: De Goey (lår), Le Saux (akilles), Ambrosetti (lår), Poyet (fot).

Coventry: Coventry har scoret på Stamford Bridge i de siste ti oppgjørene. Likevel har det bare blitt seier i to av kampene i samme periode. Ligaformen er ikke allverden, men Sky Blues har spilt uavgjort mot Charlton og slått Tottenham i de to siste kampene. Unge Kirkland får fortsatt tillit i mål, etter skader både på Hedman og Hyldgaard. Manager Strachan kjøpte dessuten to spillere i uka som gikk, og både Guerrero og Martinez er aktuelle for troppen. Skader: Hyldgaard (tå), Hall (kne), Hedman (kne), Froggatt (ankel), Gustafsson (kne).

Usikre: Thompson (lår). Liverpool-Leicester (21.10 Kl. 16.00)

Liverpool: Liverpool har tapt de tre siste hjemmekampene mot Leicester, og ikke siden 1995 har Liverpool tatt full pott hjemme mot Foxes. Vegar Heggem er nok en gang skadd, men ellers ser det ikke så værst ut for de røde. Imponerte med 4-0 borte mot Derby sist.

Skader: Diomede (kne), Heggem (lår), Redknapp (kne).

Usikre: Owen (hode), Henchoz (lårhøne), Gerrard (lyske).

Leicester: Leicester fallt ned fra tabelltoppen med et brak etter 0-3 for Manchester United sist. Har tradisjonelt hatt godt tak på Liverpool, og stiller med tilnærmet skadefritt mannskap her.

Skader: Ingen

Usikre: Taggart (kne) Newcastle-Everton (21.10 Kl. 16.00)

Newcastle: Newcastle har ikke slått Everton hjemme i ligaen siden 1997. I 1999 ble det imidlertid solide 4-1 i FA Cupen. Formen virker å være på vei opp igjen etter en laber periode, og Bobby Robsons mannskap har nå vunnet de siste to kampene. Sist ble det sterke 3-1 i lokaloppgjøret med Middlesbrough.

Skader: Serrant (kne), Dabizas (ankel).

Usikre: Cort (lår), Barton (lyske), Glass (legg).

Everton: Everton har tatt poeng i de siste to kampene på St. James Park, men før den tid gikk man på seks strake tap. Årets sesong har vært sterkt preget av skadesituasjonen på Goodison Park, og de siste fire kampene har resultert i fattige to poeng. Med andre ord svak form hos Liverpool-laget som har hentet inn Naysmith og Tal i uka som gikk.

Skader: Alexandersson (kne), Jeffers (ankel), Gough (overtråkk), Ferguson (legg), Pistone (kne).

Usikre: Ball (lårhøne), Cleland (lår), Xavier (kne), Myhre (hofte). Charlton-Middlesbrough (21.10 Kl. 16.00)

Charlton: Charlton har tatt fire poeng på de to siste hjemmekampene mot Borough. I årets sesong har laget startet bedre enn forventet, men formen synes nedadgående etter to kamper uten seier. En niende plass på tabellen er likevel sterkt.

Skader: Hunt (syk), Youds (kne), Mendonca (fot), Roberts (kne).

Usikre: Rufus (fot), Tiler (ankel), Svensson (håndledd).

Middlesbrough: Bare to seiere for Middlesbrough så langt, som har spillt uavgjort i fire av de åtte siste. Har ikke vunnet på Valley Parade siden 1994 (tre kamper). Solide Schwarzer er fortsatt skadd.

Skader: Mustoe (skulder), Stamp (muskel), O'Neill (lår), Schwarzer (tommel), Beresford (kne), Okon (fot).

Usikre: Campbell (lyske). Bradford-Ipswich (21.10 Kl. 16.00)

Bradford: Bradford har vunnet tilsvarende oppgjør tre av de siste fire sesongene. Årets sesong har imidlertid ikke svart til forventningene og Bantams står uten seier siden august. Med fattige seks poeng har laget bare Derby bak seg på tabellen.

Skader: Halle (legg), Hopkin (ankel), Myers (lår), O'Brien (ribbein).

Usikre: Jacobs (lyske), Walsh (lår), Saunders (kne).

Ipswich: Nyopprykkede Ipswich fortsetter å sanke poeng. De siste fire kampene har endt med to seiere og to uavgjorte kamper. Sist ble det uavgjort hjemme mot West Ham etter en sen utliking fra Di Canio.

Skader: Brown (lyske), Branagan (kne), Graaven (ankel).

Usikre: J. Wright (lyske), Holland (ankel). West Ham-Arsenal (21.10 Kl. 16.00)

West Ham: West Ham vant tilsvarende oppgjør med 2-1 i fjorårssesongen. Hammers har ellers reist seg etter en svak start på sesongen, og står nå med bare ett tap på de siste sju kampene. Fem av disse har imidlertid endt uavgjort. Ny poengdeling her?

Skader: Margas (kne), Forrest (lyske), Bassila (kne), Pearce (kne), Minto.

Usikre: Stimac (legg), Suker (lyske).

Arsenal: Arsenal har vunnet dette lokaloppgjøret fire av de siste seks årene. Formen er dessuten glimrende å laget har ikke tapt siden sesongåpninga mot Sunderland. I midtuka gikk klubben også videre i Champions League etter imponerende 1-1 mot Lazio i Roma. Keeper-plassen er imidlertid et usikkerhetsmoment ettersom både Seaman og Manninger sliter med skader. Muligens må veteranen Lukic fortsette i mål.

Skader: Manninger (kne), Upson (kne).

Usikre: Seaman (rygg). Tottenham-Derby (21.10 Kl. 16.00)

Tottenham: De to siste kampene mellom disse to lagene på White Hart Lane har endt med 1-1. Spurs har imidlertid ikke tapt hjemme mot Rams siden 1989. Formen er imidlertid svak for Londonlaget som står uten seier på fire kamper. Sist ble det 1-2 for Coventry. I tillegg er Steffen Iversen skadd og trolig uaktuell mot Derby.

Skader: Iversen (kne), Armstrong (lår), Gardner (lår).

Usikre: Rebrov (lår), Young (fot), Taricco (lyske), Korsten (hofte), King (fot), Campbell (skulder).

Derby: Derby har hatt en katastrofal start på sesongen og står ennå uten seier. Sist ble det 0-4 hjemme for Liverpool. Viktige Branko Strupar er på vei tilbake, men må trolig vendte enda en uke før han er klar til dyst. Har ikke vunnet i ligaen på White Hart Lane siden 1989.

Skader: Strupar (lyske), Oakes (amkel).

Usikre: Mawene (legg), Riggott (kne), Bohinen (akilles). Aston Villa-Sunderland (22.10 Kl. 16.00)

Aston Villa: Villa har bare tapt en av de siste fem kampene. Det var mot Arsenal på Highbury sist. Har tradisjonelt hatt godt tak på Sunderland hjemme og har vunnet fire av de siste fem. Ikke siden 1983 har man tapt hjem for Black Cats.

Skader: Luc Nilis (dobbelt benbrudd).

Usikre: David Ginola (lår).

Sunderland: Klarte uavgjort på Villa Park ifjor, men har ellers slitt mot Birminghamlaget. Har hevet seg betraktelig etter en svak start, og står nå med åtte poeng på de siste fire kampene. Sist ble det 1-0 hjemme over Chelsea. Kevin Philips har scoret i tre av de siste fire kampene.

Skader: Varga (kne), Schwarz (akilles), McCann (kne).

Usikre: Ingen Southampton-Manchester City (23.10 Kl. 21.00)

Southampton: Få kamper mellom disse lagene de siste årene, men Saints vant 4-3 i ligacupen ifjor. Siste ligaoppgjør på The Dell var i 1996 da kampen endte 1-1. Brukbar form hos hjemmelaget som bare har tapt en av de siste fire. En 16.plass på tabellen er imidlertid ikke egnet til å skremme mange.

Skader: Hughes (lyske), Richards (hæl), Rösler (lyske).

Usikre: Tessem (kutt), Benali (benbrudd).

Manchester City: City imponerte tidvis i 2-0 seieren hjemme mot Bradford sist. George Weah er frigitt fra kontrakten, men med Shaun Goater på vei tilbake fra skade behøver ikke det å svekke laget veldig. Evertons Richard Dunne er ny på Maine Road i uka som gikk.

Skader: Grant (fot).

Usikre: Bishop (kne), Wanchope (lår).

GIFTEMÅL? Det kan angivelig hjelpe Dwight Yorke tilbake til en fast plass på laget igjen.