Gifter seg i april

Skøytekongen Johann Olav Koss fridde til svømmedronninga Samantha Riley - og fikk ja på flekken. 16. april gifter de seg i Samanthas hjemby Brisbane i Australia. - Jeg gleder meg på Johanns vegne, sier mamma Karen Sofie Koss til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gjestelista er ikke helt klar ennå, men fru Koss forteller at Johanns skøytekamerater, barndoms- og studievenner og kolleger er invitert.

Karen Sofie Koss har påtatt seg ansvaret for den norske gjestelista. Samanthas familie sørger for den australske delen.

- Johann har pålagt meg ansvaret for arrangementet. Invitasjoner ble sendt i løpet av september. Den virkelige planlegginga starter når Johann er ferdig med ferien sin, sier Karen Sofie Koss.

Tok eksamen

Den firedobbelte OL-mesteren ferierer akkurat nå på hemmelig sted sammen med Samantha Riley. Johann har akkurat avlagt eksamen i indremedisin med godt resultat, og starter umiddelbart på nytt semester ved universitetet i Brisbane. Nå er det psykiatristudiet som står på timeplanen. Om ett år er Johann ferdigutdannet lege.

Johann og Samantha har holdt sammen siden 1994. I fjor sommer forlovet de seg i Australia. Blant Johanns skøytevenner, er konkurrentene fra landslaget og trenerne invitert. I tillegg står hans nederlandske venn Bart Veldkamp på gjestelista.

Veldkamp gleder seg

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer