Gifter seg i natt

Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones blir smidd i hymens lenker i New York.

Når Douglas (56) trer en walisisk gullring på ringfingeren til Zeta-Jones (31) klokka 19 i kveld lokal tid, sitter superstjerner som Christopher Reeve, Jack Nicholson, Steven Spielberg, Brad Pitt, Anthony Hopkins, Michael Caine og Sir Sean Connery blant gjestene. I hvert fall hvis vi skal tro amerikanske sladreblader, som også skrev at president Bill Clinton og hans kone Hillary Clinton skulle komme i bryllupet. Presidenten kommer nok ikke, for han er i Ho Chi Minh-byen i Vietnam i dag. Men at gjestelista til bryllupet vil være proppfull av kjendiser, er det likevel ingen tvil om.

Kjøpte bryllupet

Giftemålet ble først bekreftet 19. september i år på Michael Douglas' egne hjemmeside på nettet. Der står det klart og tydelig at paret ikke vil ut med andre detaljer om bryllupet, enn at det skal finne sted i New York 18. november. Hele bryllupet er kjøpt opp av et sladreblad, og internasjonal presse har slitt lenge med å skaffe mer informasjon.

Den britiske nyhetstjenesten Ananova skriver at 250 gjester er invitert. Det er ventet at et hav av nysgjerrige fans vil samle seg utenfor hotellet for å få et glimt av stjernen.

Ryktene sier at Michael Douglas skal ha på seg en smoking fra Hugo Boss under seremonien. Det har ikke lekket ut noen opplysninger om kjolen til Zeta-Jones, annet enn at den skal ha kostet rundt 2,6 millioner kroner.

Gifteringen hun får av Douglas, har et keltisk motiv. Ringen ble kjøpt i en liten juvelbutikk i byen Aberystwyth, vest i Wales. Zeta-Jones er waliser.

Generalprøve

Det er allerede avholdt generalprøve på bryllupsmiddagen. Den ble gjennomført i The Russian Tea Room, en av Manhattans mest berømte restauranter.

Hvor mye bryllupet koster, er en godt bevart hemmelighet. Det laveste anslaget er 16 millioner kroner, mens andre kilder mener regninga vil komme opp i nesten 27 millioner kroner.

- Det kommer til å bli en svært spesiell begivenhet, har Zeta-Jones sagt tidligere ifølge nyhetsbyrået AP.

Michael Douglas sier hans forlovede har lagt planene for bryllupsfesten.

- Vi har diskutert noen detaljer, men vi skal ikke gjøre noe som er helt sinnssykt. Hun er bruker ikke forferdelig mye penger. Men så lenge hun blir fornøyd, gjør vi som hun vil.

Paret forlovet seg nyttårsaften i Aspen og fikk en sønn i august.

FORELSKET: Bryllupsseremonien finner sted i presidentsuiten på Plaza. Gjestene får en sju retters middag.
KYSSER: Paret forlovet seg nyåårsaften. I august fikk de sønnen Dylan Michael Douglas.