Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Gifter seg med Nancy

Britiske aviser hevder at bryllupsklokkene kommer til å ringe for Svennis og kjæresten Nancy om kort tid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er The Sun som avslører den britiske landslagstrenerens gifteplaner. Sven-Göran Eriksson, også kjent som Svennis, skal ha blitt så forsynt av maset til kjæresten Nancy Dell'Ollio (44) at han gikk med på å gifte seg. Den britiske tabloiden mener å vite at det var Nancy som fridde. Nå planlegger hun bryllupet som skal foregå i Italia neste år. Og mens Nancy er overlykkelig har Svennis visstnok brutt et gammelt prinsipp.

- Han har alltid motsatt seg ekteskap tidligere og insistert på at de ikke behøver å gifte seg for at forholdet er sterkt, sier en anonym kilde til avisa.

Det er ikke mer enn et år siden at Svennis affære med svenske Ulrika Jonsson herjet avisforsidene, men kjæresten Nancy tilga sidespranget.

- Fysisk utroskap er ikke hele verden. Alle kan gjøre feil, har Nancy sagt i etterkant. Hun hevder at hun aldri så Ulrika som en alvorlig rival. Svennis har to barn fra tidligere ekteskap.

ENDELIG: Nancy skal ha overtalt Svennis til å gifte seg med henne.