Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gifter seg

Ole Einar Bjørndalen får sin Nathalie Santer

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Nå er det bestemt at bryllupet skal stå i slutten av mai, nærmere bestemt 28. og 29. mai. Dette bekrefter faren til Nathalie, Herbert Santer.

Holde fokus

Det skriver Adressa.no. Selv er Bjørndalen bestemt på at han bare vil svare på spørsmål om sykdommen og om opptreningen fram mot neste verdenscuprenn. Han håper å være tilbake i verdenscupen i Ruhpolding.

- I en slik situasjon som jeg er oppe i nå, er det veldig viktig å holde rett fokus, og jeg svarer bare på spørsmål relatert til det sportslige, sier Bjørndalen.

Gjestelisten blir lang. Utenom familiene fra Norge, Italia og Belgia, toppes venner- og kjendisdelen av listen av IOK-president Jacques Rogge.

Trafikkulykke

Den mektige idrettssjefen er ifølge Drammens Tidende en nær familievenn av mamma Santers nærmeste i Belgia, og en viktig støttespiller da Nathalie Santer var utsatt for en alvorlig trafikkulykke midt på 90-tallet.

SKAL GIFTES:</B> Skiskytterkongen får sin dronning.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!