Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gigantduellen avlyst

Snøkaos i England stopper Premier League.

INGEN GIGANDUELL: Det blir ikke noe av morgendagens kamp mellom Chelsea og Manchester United. Kampen er avlyst på grunn av det voldsomme snøfallet i London.Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis
INGEN GIGANDUELL: Det blir ikke noe av morgendagens kamp mellom Chelsea og Manchester United. Kampen er avlyst på grunn av det voldsomme snøfallet i London.Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Engelsk liga direkte i fotballstudio fra kl. 16.00.

(Dagbladet): Uregjerlige værforhold i det nordvestlige England skaper problemer for gjennomføringen av helgens ligafotball.

I Premier League er både Liverpools hjemmemøte med Roy Hodgsons gamle arbeidsgiver Fulham og oppgjøret på DW Stadium mellom Wigan og Aston Villa avlyst.

- Klubbrepresentanter møtte politiet i morges for å vudere de rådende værforholdene. Sikkerheten til supporterne står i høysetet. Selv om det går an å spille på banedekket på Anfield, er forholdene rundt stadion og i distriktet slik at vi tok denne avgjørelsen, på oppfordring fra politiet om å utsette kampen av sikkerhetsmessige årsaker, sier en Liverpool-talsmann til klubbens hjemmeside.

I Wigan er det minst like ille, skal man tro wiganlatics.co.uk. Også her grep politiet inn og anbefalte avlysning.

- På tross av klubbens iherdige forsøk på å skaffe til veie brøytebiler og snøfresere, sørger de ti tommene (cirka 25 centimeter) med snø som falt i natt, og som fortsatt laver ned, at det er ekstremt hasardiøst for supporterne å forsøke å komme seg på kamp. Kollektivtransporten er lammet, motorveiene er stengt og værforholdene er truende, heter det i en pressemelding fra Wigan.

Også Arsenals kamp mot Stoke på Emirates har nå blitt avlyst etter voldsomt snøfall i London i ettermiddag. På mindre enn en halvtime falt det åtte centimeter snø over Arsenals hjemmebane, og det ser ikke ut til å avta.

Dermed så dommer Lee Mason ingen annen utvei enn å utsette kampen, melder arsenal.com.

Snøværet i den engelske hovedstaden er så ille, at Chelsea allerede har bestemt seg for å utsette morgendagens gigantduell mot Manchester United.

Helller ikke Birminghams hjemmekamp mot Newcastle kan gjennomføres.

Nordøst-England er imidlertid ikke like hardt rammet. Det betyr at tidligkampen mellom Sunderland og Bolton spilles som planlagt klokka 13.45.

Skotsk fotball er enda hardere rammet enn sine naboer i sør. Bare én kamp i den skotske toppdivisjonen blir spilt -  Kilmarnock mot Hibernian - etter at også Hamilton - Celtic ble avlyst i dag tidlig.

Rangers? kamp mot Aberdeen ble utsatt torsdag på grunn av vannskader på banen, mens også kampen mellom Aberdeen og Motherwell samt St Johnstone mot Dundee United er utsatt.

IKKE GJENSYN MED GAMLEKLUBBEN: Liverpool-manager Roy Hodgson må vente på sin første kamp mot gamleklubben Fulham etter at kveldens oppgjør på Anfield ble avlyst.Foto: SCANPIX/AP Photo/Tim Hales
IKKE GJENSYN MED GAMLEKLUBBEN: Liverpool-manager Roy Hodgson må vente på sin første kamp mot gamleklubben Fulham etter at kveldens oppgjør på Anfield ble avlyst.Foto: SCANPIX/AP Photo/Tim Hales Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!