Gigantisk byttehandel på gang: - Vanskelig å kåre en vinner

Flere seriøse Manchester United-journalister sier det er hold i ryktene om en byttehandel som kan sende Paulo Dybala til Old Trafford. Strive-kommentator Even Braastad er optimistisk på Ole Gunnar Solskjærs vegne.

UNITED-AKTUELL: Paulo Dybala, her med sin karakteristiske feiring, kan være på vei til Manchester United. Foto: Reuters.
UNITED-AKTUELL: Paulo Dybala, her med sin karakteristiske feiring, kan være på vei til Manchester United. Foto: Reuters. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er ikke ofte storklubbene inngår byttehandler av et sånt kaliber, sier kommentatoren til Dagbladet.

Even Braastad jobber som kommentator for Strive, hvor han blant annet kommenterer italiensk fotball. Han er også en av to bak fotballpodcasten «Støvelball», som fokuserer på italiensk fotball.

Nå er det mange som følger utviklingen i England og Italia med argusøyne, ettersom det kan være duket for en gigantisk byttehandel mellom Juventus og Manchester United.

Flerre av de seriøse United-journalistene, som Simon Stone i BBC, Chris Wheeler i Daily Mail, The Times-journalist Paul Hirst og Samuel Luckhurst i lokalavisa Manchester Evening News melder det samme:

Samtalene mellom Manchester United og argentinske Paulo Dybala er reelle.

- Vanskelig å kåre en vinner

Avtalen, om den skulle gå i orden, vil sende Romelu Lukaku fra Manchester United til Juventus, mens Dybala vil gå motsatt vei.

Argentinerens agent skal være i London for å finne ut om de kan bli enige med de røde djevlene, men det presiseres at det fremdeles er uklart om Dybala vil til England.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer