Gigantisk gevinstpott i V75

Norske håp kan gi storutbetaling.

VINNERSKALLE. Tao Prins har vinnerskalle, som det heter på travsjargong. Han kan bane vei til gigantpotten for norske spillere. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
VINNERSKALLE. Tao Prins har vinnerskalle, som det heter på travsjargong. Han kan bane vei til gigantpotten for norske spillere. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

||| • Klikk her og spill om enorme gevinster i felles gevinstpott med Sverige!

-Bare sørg for å dra av gårde til kommisjonæren i tide på lørdag, sier mediesjef Magne Engebretsen i Rikstoto.

Det er Unionstrav på Färjestad Travbane, og da er det svenske tidsfrister som gjelder. Som betyr at V75-kupongen må være levert før klokka 14.30 på lørdag.

Spillefeber

Da er man med i kampen om det gedigne premiefatet som bugner og lokker med hele 60 millioner kroner. I tillegg frister sjansen for norske spillere til å ta med seg nesten fem millioner ekstra som ligger i jokerpotten, om det bare er en kupong som har festet de sju vinnerne.

Det farer en skikkelig spillefeber over Norge og Sverige i dag. Svenskene regner med at det blir omsatt for 110 millioner i nabolandet. Sammen med norsk omsetning og omregnet i norske kroner ligger det altså svimlende 60 millioner kroner i premiepotten.

Og her kan altså en alenevinner i Norge få med seg over 35 millioner norske kroner.

Noen gode råd

Magne Engebretsen deler gjerne ut noen gode råd til norske spillere.

-Färjestad er en ekstremt rask bane. Det betyr at det favoriserer hester som er med framme tidlig i løpet. Det er ikke lett å hente mye i en kjapp avslutning.

Svenske spillere har veldig lett for å undervurdere norske hester. Og det kommer gjerne to norske triumfer. Skjer det også denne gang, feier det de fleste svenske V75-kuponger ut av dansen.

Og så blir det litt ekstra næring for nakkehårene. I Sverige blir en hest automatisk diskvalifisert om hesten slår på en galopp på oppløpet.

Til slutt gjentar jeg rådet om å komme seg av gårde i tide. Det er faktisk flere norske spillere som har gått glipp av store gevinster, fordi de ikke hadde registrert at det gjelder en annen tidsfrist i dag, sier Engebretsen.

Mediesjefen har studert løpene og har satt opp følgende V75-forslag:

630 kr.:
1.avd: 2-6-7-10-12.
2.avd: 1-5-6-7-9-10-12.
3.avd: 7.
4.avd: 1-5-8.
5.avd: 1-6-7.
6.avd: 1-4.
7.avd: 1-4.

-Jeg stoler ikke på storfavoritten 7 Callela Dowjones i 1. avdeling og velger å gardere. Det gjør jeg også i 2. avdeling. Jeg mener storfavoritten 7 Eliott Hall møter mye tøffere konkurrenter denne gang. Her er et av de norske outsiderne som kan velte mesteparten av innleverte system. Jeg tror 1 Relax Jet kan få teten og har en sjanse til å lede hele veien. Han står distansen.  Jeg markerer også for 12 Pinball Wizard. Stemmer det med drahjelp underveis, speeder han ned de fleste. Dette er to svært spennende norske outsidere. I 3. avdeling finner jeg min banker i 7 Yanantan Boko. Jeg har hørt fra Sverige at 2 Devise spinner til tet og slipper til Yanantan Boko. I 4. avdeling velger jeg å satse på toppkusker i et jevnt felt. Det er en god regel, når man er i tvil og må gå litt billig gjennom løpet. I 5. avdeling spiller jeg med hjertet og markerer for tre norske hester. Jeg garderer storfavoritten 7 Tao Prins. Det gjør jeg omtrent hver gang, og dummer meg ut like mange ganger omtrent. For den hesten vinner stort sett hver gang. Men jeg mener både 1 Knell og 6 Torpa Glad kan trave 1.24 på Färjestad. Og det er kjapt nok. I 6. avdeling går jeg for to hester. Det er veldig moro at en hest fra Nord-Norge er med i Unionstravet. Jeg håper at 1 Last Speed Laday greier å holde føringen. Da skal svenskene få kjørt seg. Jeg garderer med 4 Sundsvik Saigon. I avslutningsløpet går jeg mot salen og markerer bare for 1 Global Kitten og 4 Mystic Cruise. De er ikke så mye markert. Men jeg har tro på dem, forteller Magne Engebretsen.

Spiller forslaget

-Jeg er med på to andelslag, som har gitt enkelte bra gevinster. Og så må jeg levere mitt eget V75-forslag i Dagbladet. Og selvfølgelig leverer jeg bongen i Norge, avslutter Magne Engebretsen på vei til Färjestad.

GIR GODE RÅD. Mediesjef Magne Engebretsen i Rikstoto gir gode råd til spillerne. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
GIR GODE RÅD. Mediesjef Magne Engebretsen i Rikstoto gir gode råd til spillerne. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer