Gigantisk keepertabbe

En gedigen keepertabbe av hjemmelagets Helge Sandvik bidro til at det endte 2.2 mellom Haugesund og Kristiansund i onsdagens kamp i Eliteserien.

DEPPER: Haugesunds keeper Helge Sandvik. Foto: NTB Scanpix
DEPPER: Haugesunds keeper Helge Sandvik. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

To minutter etter at Haugesund tok ledelsen 2-1 kom utligningen i det 73. minutt. Det målet må Haugesund-keeper Helge Sandvik ta på sin kappe. Sandvig så ut til å ha tatt for mye håndsprit på hanskene, han glapp ballen på et tilsynelatende enkelt innlegg, og Christopher Psyché hadde små problemer med å sette ballen i åpent bur.

Målet kom litt mot spillets gang. Haugesund hadde vært det klart beste laget i 2. omgang helt til utligningen kom.

Det lå i kortene at FKH tok ledelsen på en fin overgang to minutter før keepertabben. Niklas Sandberg satte inn målet med venstrefoten i det lengste hjørnet. Dermed har Sandberg scoret mål i alle serierundene så langt i sesongen. De to første kom på straffespark.

Best i gang

Kristiansund startet med 0-0 borte mot Rosenborg, før de slo til med 7-2 hjemme mot Aalesund. Da scoret Amahl Pellegrino tre av målene. Dessverre fikk han seg en smell i det ene kneet i den sistnevnte kampen, og han ble ikke spilleklar til kampen mot Haugesund.

Haugesund startet sesongen med 1-2-tap for Brann og stygge 1-6 for Bodø/Glimt, og Kristiansund gikk til kampen med et lite favorittstempel selv om de hadde gjort sju bytter fra laget som slo Aalesund 7-2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer