KLAR TIL KAMP. Floyd Mayweather jr. og Manny Pacquiao møtes til en gigantisk boksekamp natt til 3. mai. Nå er det klart at kampen vil bli vist på Viasat i Norge mot betaling. Foto: AP.
KLAR TIL KAMP. Floyd Mayweather jr. og Manny Pacquiao møtes til en gigantisk boksekamp natt til 3. mai. Nå er det klart at kampen vil bli vist på Viasat i Norge mot betaling. Foto: AP.Vis mer

Gigantkampen vil koste 499 kroner

Mayweather Jr. vs. Pacquiao vises på Viasat.

(Dagbladet): Gigantkampen mellom Floyd Mayweather jr. og Manny Pacquiao natt til 3. mai skal sendes på Viaplay og Viasat Parabol.

Kampen blir vist på såkalt Pay Per View.

Prisen for å se kampen blir 499 kroner.

- Natt til 3. mai blir garantert en natt for historiebøkene. Alles øyne er rettet mot Las Vegas, hvor vår tids største bokselegender endelig møtes til en kamp med gigantiske dimensjoner, sier sportssjef Stian Aune Kleppo i MTG Sport.

Størst Boksekampen vil omsette for gigantiske 500 millioner dollar.

- Pay Per View er eneste løsningen for å kunne lande et så dyrt arrangement som dette. Vi går inn i et skandinavisk samarbeid rundt overføring av kampen, forteller Kleppo til Dagbladet.

Sportssjefen er overbevist om at dette er noe av det største i hele boksehistorien.

- Det er det største siden Rumble In The Jungle, sier Kleppo.

Rumble In The Jungle er navnet Muhammad Ali ga den berømte kampen før han skulle møte George Foreman i jungelen i Zaire for over 40 år siden.

Tre norske boksere Viasat Sport viser det profesjonelle boksestevnet i København noen timer før «Money» Mayweather jr. og «The Packman» Pacquiao entrer ringen i Las Vegas.

- Det er tre norske boksere i aksjon i København. Nå skal vi sette oss ned og se på om vi kan sy sammen en helhet med boksing utover natta mellom 2. og 3. mai, sier Kleppo til Dagbladet.

Han håper det lar seg gjøre å fylle tidsrommet mellom boksestevnet i København og det store som skjer i Las Vegas med dokumentarer og intervjuer.

Dette er sansynligvis den største enkelthendelsen innen sport noensinne. Å benytte Pay Per View er den eneste måten å få virkeliggjort noe slikt. Jeg er overbevist om at det er veldig mange som ikke ønsker å ggå glipp av denne historiske natten. Og vi ser fram mot å levere opplevelsen, sier André Wesenberg i Viaplay i en pressemelding.