Gigantmøte om milliarder

Engelske aviser melder i dag at Lennox Lewis og Mike Tyson er enig om å møtes i to kamper. I potten: 1,3 milliarder kroner.

The Mirror hevder at Lewis og Tyson har skrevet under på en særdeles lukrativ avtale. Lewis er ifølge avisa garantert 650 millioner kroner. De to skal dele mer enn 100 millioner pund mellom seg. Planen er å møtes i to kamper.

- Dette er det beste som kunne skje Lennox. Han er garantert to historiske kamper mot Mike Tyson, uavhengig av om han vinner saken mot Don King for å få en omkamp mot Hasim Rehman, sier Lewis-manager Adrian Ogun.

Men Tysons menn avviser at kampene er en realitet. Tyson-manager Shelley Finkel antyder at Lewis' rettssak mot den nye tungvektsmesteren Hasim Rehman kan stoppe kampene.

- Et Tyson-Lewis-oppgjør er nærmere enn det noen gang har vært, men utfallet av rettssaken nærmer seg også. Jeg kan ikke kommentere dette nærmere annet enn at det vil komme et svar på Oguns uttalelse, sier Finkel.

8. desember skal være datoen for det første møtet mellom Tyson og Lewis.

- Går det vår vei, vil det bli retur mot Rahman i august eller september. Da har vi nok av tid til desember. Går saken mot oss, kan Lennox gå rett i kamp med Tyson, sier Lewis-trener Emmanuel Steward.

(Dagbladet.no)

<B>LENNOX TAPTE:</B> Her får Lennox Lewis juling av Hasim Rehman. Nå blir det kamp mot Mike Tyson.