Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gigantoppgjør i den italienske kvartfinalen

Roma møter Juventus.

STORKAMP I KVARTFINALEN: Det spørs om Juventus-spillerne reagerte på denne måten da det ble klart at de møter Roma i kvartfinalen i hjemlig cup, men den nøytrale fotballsupporter vil nok glede seg. Foto: AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO / NTB Scanpix
STORKAMP I KVARTFINALEN: Det spørs om Juventus-spillerne reagerte på denne måten da det ble klart at de møter Roma i kvartfinalen i hjemlig cup, men den nøytrale fotballsupporter vil nok glede seg. Foto: AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO / NTB Scanpix Vis mer

Den greske landslagsbacken Vasilios Torosidis scoret kampens eneste mål etter seks minutters spill på Stadio Olimpico. Dermed slo Roma tilbake etter det vonde 0-3-tapet for serieleder Juventus i serie A sist helg.

Avansementet i cupen gir Rudi Garcias mannskap muligheten til å revansjere nederlaget i Torino. Roma og Juventus møtes i kvartfinalen 21. januar.

Garcia gjorde flere endringer i startoppstillingen til møtet med Sampdoria. Den belgiske midtbanespilleren Radja Nainggolan fikk sin debut for Roma bare noen dager etter at han meldte overgang til klubben fra Cagliari.

Roma kunne slått Sampdoria med flere mål, men bortelagets keeper Vincenzo Fiorillo gjorde en god kamp.

(NTB)