Giggs: - Ny tøff sesong

Ryan Giggs tror ikke Manchester United får noen lettere sesong i år enn i fjor.

I et stort intervju med avisa The Sun i dag, forteller Manchester Uniteds Ryan Giggs om hvor tøft det var å se Arsenal stikke av med The Double i fjor. Han forteller også om det knallharde presset som hviler på United-spillernes skuldre før den nye sesongen.

- Jeg følte hele tida at forrige sesong skulle bli tøff på grunn av framskrittene Liverpool og Arsenal hadde gjort, sier «den walisiske trollmannen» Giggs.

- Voldsomt skuffet

- På tross av det, var det veldig tungt å stå igjen uten noe som helst. Vi innså at vi var voldsomt skuffet over oss sjøl.

For i Manchester United kan man svelge en formsvikt. Men om viljen og gløden i spillet forsvinner er det straks noe helt annet.

- Alle vet at man får nedturer. Men om viljen til å vinne forsvinner, da svikter du både deg sjøl og lagkameratene. Manageren er altid på utkikk etter den vinnerviljen. Så fort han ser den forsvinne fra spillere, blir de gjerne solgt videre.

- Derfor ser du sjelden spillere forlate United i toppform eller på toppen av karrieren, sier Ryan Giggs.

Det er ikke bare de skyhøye kravene fra manager Alex Ferguson, klubben og fansen som legger press på spillerne. Mye av presset kommer fra dem selv også.

- Alle spillerne her ønsker å vinne troféer. Ingen ønsker å være en del av United-laget som mislyktes. Det er som med Liverpool på 80-tallet. Du vet at alle vil vinne mot deg, alle spillere og managere vil slå oss. Det er en stor utfordring for oss, sier Giggs.

Han forteller at United-spillerne stadig blir minnet på at sist gang de ikke vant et trofé, kom de grusomt tilbake og vant den legendariske tredobbelte triumfen: Premier League, Champions League og FA-cupen.

- Det stemmer, men jeg er sikker på at det blir like vanskelig for oss i sesongen som kommer. Du kan være sikker på at lysten til å lykkes vil være der hos oss alle.

(Dagbladet.no)

- DETTE BLIR TØFT, OLE! Ryan Giggs advarer lagkameratene og United-fansen mot å vente at alt skal gå lettere denne sesongen.