Giggs: - Old Trafford skal bli festning

Ryan Giggs håper Manchester United igjen kan forvandle Old Trafford til en uinntagelig festning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Flere lag har tatt poeng her denne sesongen. Bolton reiste hjem med et strålende resultat og det samme gjorde West Ham. Motstanderne har nok ikke samme respekten for oss som tidligere. Nå er det opp til oss å forandre på det, sier Giggs til Uniteds egen TV-kanal.

Nå skal trenden snus, og Giggs mener det skal skje allerede mot Southampton i morgen. Waliseren tror den komfortable hjemmeseieren over Derby sist uke kan ha vært starten på en lengre rekke med ubeseirede kamper på hjemmebane.

- Vi må vinne mange kamper på rad, spesielt på hjemmebane, slik at folk igjen vil frykte å møte oss på Old Trafford, sier Giggs.

Han tror likevel ikke på noen enkel kamp mot Saints - som har vunnet tre av de siste fire kampene.

- Gordon Strachan er en god manager, og har mange gode spillere, så vi må spille opp mot vårt beste for å vinne, sier Ryan Giggs.

(Dagbladet.no)

FESTUNG TRAFFORD:</B> En gang var United sjølsikre og uslåelige hjemme. Ryan Giggs (t.v.) håper han, David Beckham og de andre spillerne kan finne tilbake til den gode hjemmeformen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer