Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Giggs: - Ole viste Diego

Ryan Giggs mener Diego Forlan kan se langt etter spissplassen etter Ole Gunnar Solskjærs oppvisning mot Bolton.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hvis Diego (Forlan) hadde noen illusjoner om hvor han står i rekken om å få spille, er jeg overbevist om at det gikk et lys opp for ham etter Ole Gunnar Solskjærs forestilling mot Bolton, skriver Ryan Giggs på sin hjemmeside.

Solskjær har tidligere ment at Giggs' gode kantspill med påfølgende målgivende pasninger, må ta mye av æren for at United er tilbake i kampen om ligagullet. Men etter nordmannens hattrick tirsdag er ikke hans walisiske lagkamerat i tvil, bortsett fra en ting.

- Det eneste som overrasker meg med er at andre mennesker fortsatt ser ut til å bli overrasket når han spiller og gjør noe slikt som mot Bolton. Han har gjort det flere ganger for oss, og jeg lover at ingen av spillerne ikke engang er litt sjokkert at han prestere å bli matchvinner, fortsetter Giggs.

United-vingen skjønner at mange fortsatt synes det er merkelig at Solskjær kan være tilfreds slik Alex Ferguson roterer med spissene.

- Men de kjenner ikke Ole slik vi gjør. Ærlig talt så har jeg aldri sett ham irritert eller nedfor når han er blitt satt ut. Selv ikke engang når sjefen har valgt meg som spiss foran ham, påpeker Ryan Giggs.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!