Giggs: - Rio vil gjøre oss bedre

Rio Ferdinand (23) blir trolig Manchester United-spiller i løpet av helga. - Han er en av en håndfull spillere i verden som kan gjøre oss bedre, sier Ryan Giggs.

I en alder av 28 år har Giggs allerede blitt en av de virkelige veteranene på Old Trafford. Han har sett mange stjerner komme og gå, men lar seg likevel begeistre over at Rio Ferdinand nå er på vei til klubben.

- Han vil komme inn og styrke laget. Han vil passe perfekt inn i United, sier den walisiske trollmannen til The Sun.

Giggs har møtt Ferdinand en rekke ganger, og avslører at han er imponert.

- Ikke et vondt ord om West Ham, men Rio har blitt mye bedre etter at han kom til Leeds. Han har spilt i Champions League og i høyprofilerte kamper. Slike kamper gjør deg bedre, det gjelder også erfaringene han fikk i VM i sommer.

Giggs er kjent for hurtighet og uforutsigbarhet, men har fått bryne seg mot store Ferdinand.

- Det som alltid har slått meg når jeg har spilt mot ham er hvor sterk og rask han er. Siden han har vært kaptein på Leeds, har han blitt en lederskikkelse også.

Uniteds tredjeplass i fjor var klubbens dårligste plassering siden Premier League ble etablert. I en så kravstor klubb tenner det spillerne ekstra foran neste sesong.

- Vi bare venter på at den nye sesongen skal starte. Det var en dårlig sesong for oss sist, og vi er desperate etter å rette det opp igjen. Etter ikke å ha spilt i VM, er jeg veldig sugen på å komme i gang igjen.

  • Manchester United starter sesongen hjemme mot West Bromwich lørdag 17. august. Før den tid kommer de til Norge for å besøke Norway Cup og spille oppvisningskamp mot Vålerenga.

    (Dagbladet.no)

SNUBLET: Ryan Giggs er revansjesugen etter at Manchester United ble felt av blant andre Arsenal og Patrick Vieira sist sesong.