Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Giggs:- Jeg blir

Manchester Uniteds Ryan Giggs sier han blir på Old Trafford i minst tre år til.

- Det har gått rykter den siste tiden om at jeg skal forlate klubben til sommeren. Jeg ønsker å forsikre fansen om at jeg har planer om å reise, og at jeg vil fullføre min kontrakt med United.

- Den varer i tre år, og klubben har ikke gitt noen signaler om at de ønsker å gjøre forholdet vårt kortere, skriver Giggs på sin hjemmeside på Icons.com.

- Rykter er en del av hverdagen til en United-spiller, men jeg synes fansen fortjener å få vite sannheten. Og den er at jeg er, og vil fortsatt være, fullt forpliktet til Manchester United.

Giggs skriver samtidig om morgendagens storkamp mot Arsenal.

- Storseieren over Newcastle var en optimal forberedelse. Jeg tror ikke vi kunne vært bedre forberedt til Arsenal-kampen enn vi er nå. Siden vi også fikk med oss ett i Madrid, føler vi at det blir mål i hver kamp. Med så gode passninger som Scholes, Solskjær og Beckham serverer, er vi en konstant trussel for motstanderen, sier waliseren.

Og han tror ikke på ryktene om at Arsenal-kaptein Patrick Vieira må stå over kampen.

- Han er like viktig for dem som Roy Keane er for oss. Jeg er sikker på at de får lappet han sammen nok til å starte kampen, sier Ryan Giggs, som samtidig benytter anledningen til å fortelle at kona Stacey har det bra etter fødselen forrige uke. Parets datter skal hete Liberty.

FORTSATT RØD: Ryan Giggs skriver på sin egen hjemmeside at han ikke forlater Manchester United til sommeren. Her spretter han forbi Real Madrids Fernando Hierro (t.v.), Flavio Conceicao og Ivan Helguera.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media