USIKKER FRAMTID: Ryan Giggs sier han avventer et utspill fra United ved sesongslutt. Da går avtalen hans ut, både som spiller og midlertidig manager. Foto: AFP /ANDREW YATES / NTB SCANPIX
USIKKER FRAMTID: Ryan Giggs sier han avventer et utspill fra United ved sesongslutt. Da går avtalen hans ut, både som spiller og midlertidig manager. Foto: AFP /ANDREW YATES / NTB SCANPIXVis mer

Giggs åpner for å bli manager i en annen klubb

Vil se hva som skjer i United.

Ryan Giggs sa fredag at hans framtidige rolle i Manchester United skal vurderes ved sesongslutt, men at han har et avslappet forhold til det.

- Ingenting er endret. Jeg har jobben som midlertidig manager til sesongen er over, og så skal vi snakke om hva som skjer videre, sa 40-åringen.

Giggs overtok manageransvaret da David Moyes fikk sparken forrige måned. Det har vært utstrakte spekulasjoner om at Nederlands nåværende landslagssjef Louis van Gaal skal overta jobben etter VM, men intet er bekreftet.

- Jeg liker det jeg gjør nå, og akkurat nå er jeg opptatt av lørdagens kamp mot Sunderland og de to kampene som står igjen etter det (Hull hjemme, Southampton borte). Vi får se hva som skjer ved sesongslutt, sa Giggs.

- Jeg må avgjøre om jeg skal fortsette som spiller. Det er ikke noe poeng å tenke på om jeg vil være assistent eller om jeg vil være manager et annet sted. Det er nok av andre ting å tenke på.

Aktuell for spill Manchester United vant 4-0 over Norwich i waliserens managerdebut. Han skrev seg ikke på dommerkortet i den kampen.

- Jeg trener fortsatt, og jeg er aktuell for å spille i kampene som er igjen. Jeg holder formen ved like, men om vi fortsetter å vinne så er det ikke sikkert at det blir plass til meg. De som spilte sist gjorde det bra, sa han.

Giggs har spilt 11 kamper i Premier League denne sesongen.

Han har noen problemer i stallen før lørdagens kamp.

Sykdom - Noen av gutta har vært syke. Det gjelder både Anders Lindegaard og Wayne Rooney. Wayne har også problemer med lysken, og vi må være forsiktige med dem som har vært syke, sa han.

Robin van Persie er tilbake i trening etter sin kneskade, men det er tvilsomt om han er klar til lørdagens kamp.

- Han har sett bra ut på trening, men vi får se om Sunderland-kampen er for tidlig for ham, sa Giggs.

(NTB-AFP)

MIDLERTIDIG? Manchester United-supporterne viste fram sitt valg på tribunen før Giggs' managerdebut mot Norwich forrige lørdag. Foto: AP /Jon Super / NTB SCANPIX
MIDLERTIDIG? Manchester United-supporterne viste fram sitt valg på tribunen før Giggs' managerdebut mot Norwich forrige lørdag. Foto: AP /Jon Super / NTB SCANPIX Vis mer