Giggs avskriver Liverpool

Manchester Uniteds Ryan Giggs tror ikke Liverpool blir hovedtrusselen i kampen om ligagullet. Les siste nytt fra engelsk fotball!

Om to dager møtes United og Liverpool i den tradisjonelle Charity Shield-kampen, mestermøtet mellom forrige sesongs vinnere. United tok ligagullet for tredje året på rad, mens Liverpool vant Uefacup, ligacup og FA-cupen.

Giggs er imponert over Liverpool, men regner likevel ikke John Arne Riise, Michael Owen og resten av rødtrøyene som tittelutfordrere.

- Jeg tror ikke de blir vår hovedtrussel. Arsenal har erfaringen, og de har kjøpt noen gode spillere. De kommer seg alltid opp, sier Giggs ifølge The Mirror.

Manager Alex Ferguson tror Chelsea er ett av fem lag som kjemper i toppen - bak United. Ifølge ryktene har United-stallen allerede merket en dato i 2001-kalenderen der tittelen skal være i havn.

Giggs sier likevel at han tror det blir hardere denne sesongen.

- Jeg gjør ingen ting om vi ikke vinner tittelen enda raskere enn i fjor. Det holder å vinne, uansett når det skjer. Det hadde vært kjempegøy å vinne ligaen ved juletider, men jeg tror det blir tøffere denne sesongen, sier Giggs.

Giggs debuterte for manager Ferguson for 10 år siden. Siden har de vunnet sju ligagull. Waliseren tror United-troppen er enda mer giret på å vinne denne sesongen.

- Jeg har tidligere sagt at det ikke endrer noenting at manageren pensjonerer seg, men nå tror jeg likevel det har betydning. Vi er veldig innstilt på å gjøre det bra for ham nå, sier Giggs.

Gerrard kutter ut spriten

Liverpool- og England-spiller Steven Gerrard er trolig ikke enig med Giggs om ligagullet. Sjøl gjør han i hvert fall alt for å stå best mulig rustet før sesongstart. Nå har han kuttet ut alkohol og feit hurtigmat. - Jeg skal ligge lavt og bare bry meg om det som skjer på banen. Det betyr ingen drikking, riktig mat, og at jeg må ofre kveldene på byen, sier Gerrrard ifølge The Sun. 21-åringen har vært skadeforfulgt lenge, men håper han blir klar til United-kampen søndag.

Aston Villa kjøper kroatisk spiss

Villa-manager John Gregory har rappet Dynamo Zagrep-angriperen Bosko Balaban foran nestene på Marseille og Fiorentina. 22-åringen skal igjennom legeundesøkelsen før 80-millionersovergangen er klar. Balaban debuterer i en treningskamp mot Racing Santander i helga.

Shearer klar til Intertoto-finale

Alan Shearer har gitt Newcastle-manager Bobby Robson gode nyheter. Den tidligere England-spissen håper å være med i den andre Intertoto-finalen mot franske Troyes om 14 dager. Shearer er tilbake i trening etter en alvorlig kneskade og gleder seg til å spille. - Det er opp til treneren å bestemme, men jeg er i fyr og flamme. Ting kunne ikke gått bedre og jeg ser fram til å være tilbake, sier Shearer ifølge Sky Sports.

Usikker Wimbledon-flytting

I forrige uke varslet Wimbledon flytting til Milton Keynes, drøye ti mil unna hjemstedet i London. Men ifølge ligaledelsen er det ikke sikkert at Bjørn Rune Gjelstens klubb får grønt lys til å bygge et stadion til 650 mill. kroner. For ifølge ligareglene kan ikke en klubb bytte hjemsted uten at det foreligger spesielle grunner. - Vi har allerede skrevet et brev om å få vite grunnen til at de ikke kan fortsette å spille nær klubbens opprinnelige oppholdssted, sier ligadirektør David Burns.

Ber Spurs-fansen ligge unna Sol

Engelsk politi etterforsker dødstrusler mot Sol Campbel på Tottenhams hjemmeside etter Bosman-overgangen til Arsenal. Nå går flere Arsenal-stjerner ut og ber Spurs-fansen om ro for midtstopperen når lagene møter i treninskamp onsdag. - Jeg har hørt rykter om at Spurs-fansen skal ødelegge for Sol. Det er bare dumt, og det blir enda mer sinnsykt dersom Sol må trekke seg fra kampen på grunn av sikkerheten, sier Gilles Grimandi på sin Icons-hjemmeside. Også Dennis Bergkamp reagerer. - Dette er ikke morsomt. Kan vi ikke glemme Sols fortid?

- Chelsea kastet bort ligagullet

Gustavo Poyet mener Chelsea misbrukte muligheten til å vinne ligaen forrige sesong da de sparket Gianluca Vialli. Nå spiller uruguyaneren for Tottenham, og han har ikke mye godt å si om utnevnelsen av Claudio Ranieri til Chelsea-manager. - Vi slo Manchester United i Charity Shield og viste vi kunne kjempe om ligagullet. Problemene kom da alt ble endret. Vi byttet manager, spillesystem og spillere. Det hele var et mareritt, sier Poyet til The Sun.

(Dagbladet.no)

MEST REDD ARSENAL: Manchester Uniteds Ryan Giggs tror Arsenal blir en farligere utfordrer enn Liverpool denne sesongen.
INGEN SPRIT: Liverpools Steven Gerrard kutter sprit og feit mat for å holde toppformen året gjennom.
KRITISK:</B> Tottenhams nyinnkjøpte Gustavo Poyet mener gamleklubben Chelsea ødela for seg sjøl da de erstattet manager Gianluca Vialli med Claudio Ranieri.