Giggs dominerte mot Fulham

Ryan Giggs scoret to mål og storspilte da Manchester United vant 3-2 mot Fulham. Dagbladet.no fulgte kampen direkte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ryan Giggs storspilte for Manchester United, da de vant 3-2 mot Fulham på Craven Cottage i dag. Waliseren scoret to mål, og hadde pasningen på Uniteds andre mål.

Giggs sendte Manchester United i ledelsen allerede etter fire minutter, da han utnyttet en gedigen tabbe av Edwin Van der Sar. Fulham-keeperen gikk utenfor 16-meteren for å klarere, men sendte isteden ballen direkte til Giggs som enkelt skjøt ballen i det åpne målet.

På Uniteds andre mål kom Giggs på et bra løp på venstre kanten, og la inn til Ruud van Nistelrooy som styrte ballen elegant i mål med innsiden av foten.

Fulham reduserer like før pause ved Legwinski. Like etter pause scoret Giggs sitt andre mål etter pasning fra van Nistelrooy. Fra skrå vinkel dundret han ballen i nettaket på volley.

Fulham reduserte like før slutt ved Marlett, men det endte med 3-2 seier for United. Manchester United avslutter dermed 2001 på femteplass på tabellen, bare tre poeng bak serieleder Arsenal.

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer