Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Giggs frykter for framtida

CARDIFF (Dagbladet.no): Den walisiske landslagsspilleren Ryan Giggs frykter at alle kjøpene av middelmåldige utenlandske spillere vil ødelegge for britiske talenter i Premier League i framtida. - Noe må gjøres, sier Giggs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ryan Giggs følger etter Manchester United-kollega Gary Neville som kom med en tilsvarende advarsel for kort tid siden. Giggs tror ikke de store utenlandske stjernene er den største trusselen - det er de billige importene som Giggs frykter.

- Du kan spørre hvilken som helst spiller og de vil fortelle deg at det ikke er noe problem med å importere kvalitetsspillere som Peter Schmeichel og Eric Cantona. Men mange klubber tenker at bør kjøpe utenlandske spillere fordi de er så billige. Da kjøper de heller middels gode utenlandske spillere framfor å satse på lokale talenter, sier Giggs til den walisiske utgave av The Mirror,

United-vingen er oppgitt over enkelte managere som vifter med sjekkheftet for å kjøpe billige spillere.

- Det er som om de tenker: 'Han er utlending - han er sikkert god.' Jeg mener at fotball-lederne er nødt til å gjøre noe med dette, sier Giggs

Sjøl har ikke Giggs noen planer om å forlate Manchester United. Giggs er sulten på å vinne mer med rødtrøyene.

- Jeg vil vinne trofeer hver sesong, og det kommer til å skje i Manchester. Så hvorfor skulle jeg dra?

SKEPTISK: Ryan Giggs frykter at kjøpene av middelmåldige utenlandske spillere vil ødelegge for britiske talenter i Premier League.