Giggs gir seg ikke

Går for sin 20. sesong i Premier League

Fortsetter: Alex Ferguson har stor del av æren for at Ryan Giggs fortsetter i Manchester United  Foto: Keith Hammett / Dagbladet
Fortsetter: Alex Ferguson har stor del av æren for at Ryan Giggs fortsetter i Manchester United Foto: Keith Hammett / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er Manchester Uniteds offisielle hjemmeside som i dag forteller at Ryan Giggs tar et nytt år i klubben.

- Jeg er glad for at jeg fortsatt får spille. Jeg trives veldig godt for tiden og har tidligere sagt at dersom jeg liker å spille og får spilletid, så vil jeg fortsette.

Den 37-årige vingen har fått mye spilletid denne sesongen, og nå er det duket for at waliseren går for sin 20. sesong i Manchester.

- Vi skal sette oss ned og snakke sammen, men jeg ser virkelig frem til å spille igjen neste år. Vi vil nok gjøre det samme som tidligere år, sette oss ned og snakke om saken. Det har pleid å løse seg veldig fort, sier Giggs.

Giggs innrømmer at han er mer ærlig når det gjelder sin egen kropp og form nå som han er gammel, han sier at han vil vite det selv den dagen det er riktig å legge fotballskoene på hylla. Den walisiske spilleren ble denne uken beskrevet som et fantastisk menneske av Alex Ferguson, og Giggs uttaler selv at forholdet hans til Ferguson er bedre enn noensinne nå som han er en av de mest etablerte spillerne i klubben.

- Han forteller meg når jeg skal spille. Han gir meg litt bedre beskjed på forhånd. Vi har et fantastisk forhold til hverandre, og han er mye av grunnen til at jeg fortsatt spiller, sier Giggs.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer