Giggs håper på nytt kjapt frispark

Synes absolutt ikke synd på Lille.

• Følg Champions League direkte på live.dagbladet.no klokka 20.45 i kveld.

(Dagbladet.no): Lille har brukt masse tid på å klage etter 0-1-tapet for Manchester United i forrige uke - mesteparten av kreftene har franskmennene brukt på beskyldninger og protester etter at Ryan Giggs avgjorde den første kampen med et kjapt og smart frispark mens Lille-muren var i ferd med å stille opp.

Men Giggs angrer ingenting, og sier klart fra om at hvis muligheten byr seg igjen i morgen, da fyrer han av.

- Det spiller ingen rolle om det blir mer bråk, jeg bryter ingen regler så jeg ville gjort det, sier Giggs til Manchester Evening News, og gjentar at han spurte dommeren om tillatelse før han skjøt.

- Det var deilig å se ballen gå inn, hvis jeg hadde bommet hadde jeg nok fått høre det fra sjefen, sier Giggs.

Og sjefen er så enig som han kan få blitt. Alex Ferguson ser kun mot avansement i Champions League, og har ingen dårlig samvittighet for det som skjedde i Frankrike.

- Mitt syn på det som skjedde har ikke forandret seg. De prøvde å påvirke dommeren ved å gå av banen. Det var bisarr og ekstraordinært. Noe slikt har jeg aldri sett før, og jeg tror ikke jeg noen gang vil se det igjen heller, sier Ferguson ifølge NTB. 

Skotten var rasende etter bortekampen, og mente at flere av Lille-spillerne burde vært utvist.

FIKS OG RASK: Ryan Giggs lurte hele Frankrike med sitt kjappe frispark i bortemøtet mot Lille. Nå håper han på reprise. Foto: AP
FIKS OG RASK: Ryan Giggs lurte hele Frankrike med sitt kjappe frispark i bortemøtet mot Lille. Nå håper han på reprise. Foto: AP Vis mer

Med ledelse og bortemål i lomma har Manchester United har et godt utgangspunkt foran morgendagens oppgjør, men laget har fått noen bekymringer i form av skader den siste uka. Ifølge Ferguson er Darren Fletcher uaktuell, mens Wayne Rooney er kampklar etter smellen han fikk i kneet mot liverpool i helgen.

- Det blir selvsagt en tøff kamp, og man behandler alle motstandere med respekt, men jeg tror vi kan bygge videre på det vi gjorde der nede og tar oss videre, sier Ferguson.

Giggs håper på nytt kjapt frispark