STILL GOING STRONG: Ryan Giggs scoret sesongens første ligamål mot Fulham på onsdag og er på vei mot formen. Nå åpner han for ytterligere sesonger i Manchester United-trøya etter denne.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/GLYN KIRK
STILL GOING STRONG: Ryan Giggs scoret sesongens første ligamål mot Fulham på onsdag og er på vei mot formen. Nå åpner han for ytterligere sesonger i Manchester United-trøya etter denne.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/GLYN KIRKVis mer

Giggs klar for å diskutere ny kontrakt

- Snart tid for å sette seg ned med manageren.

Ryan Giggs har fylt 38 år. Snart skal han innlede samtaler om en ny kontraktsforlengelse med Manchester United.

Waliseren har nemlig vist at han fortsatt kan prestere på høyt nivå på fotballbanen. Manager Alex Ferguson beskrev Giggs' innsats i 5-0-seieren over Fulham nylig som «ubegripelig». 38-åringen noterte seg også for sin første scoring i årets engelske eliteserie på Craven Cottage.

Målet sørget for at Giggs har scoret hver eneste sesong siden Premier League startet opp i sin nåværende form i 1992.

- Det er snart tid for å sette seg ned med manageren for å se hva han planlegger for framtiden, og hvordan jeg føler meg, sier Giggs til Manchester Uniteds nettsted.

- For øyeblikket føler jeg meg veldig bra, og jeg synes det er mer moro enn noen gang. Så vi får se hva som skjer, tilføyer veteranen.

(NTB)