DET SKAL HANDLES: Manchester Uniteds assistenttrener Ryan Giggs (til venstre) legger ikke skjul på at flere spillere vil komme inn portene på Old Trafford i sommer.
DET SKAL HANDLES: Manchester Uniteds assistenttrener Ryan Giggs (til venstre) legger ikke skjul på at flere spillere vil komme inn portene på Old Trafford i sommer.Vis mer

Giggs lover United-kjøp: - Vi må åpenbart forsterke oss

Flere spillere på vei.

Manchester Uniteds assistenttrener Ryan Giggs legger ikke skjul på at flere spillere vil komme inn portene på Old Trafford i sommer.

Nederlandske Memphis Depay er så langt eneste nykommer i klubben etter fjerdeplassen i Premier League sist sesong. I jakten på en mer framskutt plassering, aller helst ligatittelen, skal det handles i ukene og månedene som kommer.

- Hvis det er spillere tilgjengelig som er vinnertyper og som har vist at de holder mål, så la oss hente dem, sier Giggs til Sunday Times. Intervjuet er gjengitt av Teamtalk.

United-fansen kan antakelig vente seg forsterkninger i alle lagdeler.

- Sentrallinja er viktig i alle lag. Midtbane, spiss, midtstoppere, keeper. Jeg regner med at vi må forsøke å styrke oss hele veien gjennom, sier Giggs - og tilføyer:

- Vi må åpenbart forsterke oss, fordi vi ble nummer fire. Vi ble verken nummer én, to eller tre. Og lagene foran oss vil forsterke seg også. I tillegg har vi utfordringen med mesterligaen, så vi trenger spillere som vil gjøre oss bedre.

Southamptons Morgan Schneiderlin er blant spillerne som er linket til Old Trafford den siste tiden.

(NTB)