Giggs-mål roet United-nervene

Da Ryan Giggs rundet keeper i det 38. minutt, fikk Manchester United-spillerne roen de trengte. Men et sjølmål måtte til for å slå Dinamo Bucuresti.

United var uten en rekke potensielle førstelagsspillere i Romania, samtidig som Ferguson prøvde en ny variant med John O'Shea som defensiv midtbanespiller og Roy Keane som midtstopper.

Engelskmennene havnet bakpå fra start, og fikk seg en skikkelig kalddusj etter bare ni minutter da Sørafrikanske Quinton Fortune fomlet ballen i eget nett i et forsøk på å klarere et innlegg fra venstre.

Lettere sjokket stormet United i angrep, men klarte ikke å få mål. Scholes prøvde seg på en heading, men ballen gikk rett på keeper.

Etter en frustrerende halvtime kom imidlertid utlikningen. Ryan Giggs brukte sine to store forser - farten og teknikken - da han rundet keeper Gaev og satte ballen i et tomt Dinamo-mål.

Mange skader

Selv om 1- 1 ville vært et greit resultat på bortebane, ønsket United seg en seier for å få best mulig utgangspunkt til returoppgjørene om to uker. De rødkledde lider imidlertid under mangelen på angrepsspillere med Ruud van Nistelrooy, Luis Saha og Ole Gunnar Solskjær på skadelista.

Alan Smith debuterte mot Arsenal i helgas Comunity Shield-kamp, og var i går ensom spiss. Han var uheldig da han skjøt i stolpen i andre omgang.

-  Jeg var litt uheldig, mente han.

-  Bra resultat

Og når en sliter med å score sjøl, er det alltid hyggelig med litt hjelp fra motstanderen. Det fikk United i det 72. minutt. Liam Miller spilte sin første kamp for engelskmennene siden overgangen fra skotske Celtic i sommer, og hadde ikke vært innpå i mange minutter før han la et lavt innlegg som ble styrt i eget mål av Alistar.

-  Vi fikk et bra resultat, og er glade for å dra tilbake til Old Trafford med en 2- 1-seier. Dinamo startet fantastisk, men etter hvert fant vi riktig rytme, og spilte bra fotball. Vi kunne scoret flere mål, sa Smith til ITV2.

- TAKK: Quinton Fortune (delvis skjult) og Alan Smith gratulerer Ryan Giggs etter det viktige utlikningsmålet mot Dinamo Bucuresti.