Ryan Giggs hyller Solskjær

Giggs mener Solskjær er eneste kandidat: - Har vært fenomenal

Mens José Mourinho er skeptisk til en langvarig Solskjær-effekt.

LEGENDE: Ryan Giggs er svært imponert av Ole Gunnar Solskjær. Foto: NTB scanpix
LEGENDE: Ryan Giggs er svært imponert av Ole Gunnar Solskjær. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ryan Giggs og Ole Gunnar Solskjær delte garderobe sammen i en årrekke, og oppnådde store resultater under Sir Alex Ferguson. Siden skotten gikk av i 2013 har United slitt med å finne en god, langsiktig løsning i managerstolen. Nå mener waliseren at Solskjær bør få tillit permanent.

- Jeg kan ikke se noen andre enn Ole for øyeblikket. Resultatene de har oppnådd i serien under ham, har vært fenomenale, sier Giggs.

Giggs er for tiden på en turné med mesterligatrofeet i Johannesburg i Sør-Afrika. Det er i mai 20 år siden Manchester United sikret seg mesterligatittelen med Solskjærs matchvinnende overtidsmål på Camp Nou i Barcelona.

- Det er en tøff liga, og det han har utført med laget er imponerende. Kampen mot Liverpool var kanskje ikke den beste forestillingen, men de fikk med seg et godt resultat, sier Giggs.

MANCHESTER UNITED: Dette synes fansen om jobben Ole Gunnar Solskjær gjør. Video: Håkon Brandsnes Vis mer

Manchester United har vunnet samtlige åtte bortekamper under Solskjær. Onsdag står rødtrøyene foran en mektig utfordring når de skal prøve å rette opp 0-2-tapet mot Paris Saint-Germain i mesterligaens åttedelsfinale.

- Med alle skadene vi har og situasjonen vi er i, vil det blir det tøft i Paris, spår Giggs.

- Det mest imponerende er hvordan vi har spilt på bortebane. Spillerne er godt forberedt på det. Det blir en tøff oppgave, men ikke umulig, mener Giggs.

Giggs var sammen med brødrene Phil og Gary Neville, David Beckham og Paul Scholes en del av Uniteds «Class of 92». Nå er han landslagssjef for Wales.

Giggs beskriver årets mesterliga som kanskje den mest åpne på mange år.

- Det er fortsatt fire engelske klubber med, og du har som vanlig Barcelona og Real Madrid med. Juventus, som av mange ble tippet videre, har derimot fått en vanskelig oppgave mot Atlético Madrid, sier 45-åringen.

Skeptisk Mourinho

En som ikke har allverdens tro på managerbytter er Manchester Uniteds tidligere sjef og Solskjærs forgjenger, José Mourinho.

Portugiseren har lagt merke til hvordan prestasjonene har endret seg, men er ikke sikker på om det er en god løsning i lengden.

- Det er et eksempel fra min tidligere klubb også, innledet han hos TV-kanalen beIN Sports, hvor managerbytter var tema.

- Noen ganger endres ting umiddelbart, men jeg tror ikke så mye vil endres på lang sikt, men det kan komme noen positive resultater i starten, uttalte Mourinho.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer