Giggs om Solskjær: - Hvis Ole blir ansatt, hold det hemmelig

Ryan Giggs føyer seg inn i rekken blant profiler som skryter av Solskjærs arbeid. Samtidig sender han stikk mot United.

TIDLIGERE LAGKOMPISER: I alle åra Solskjær spilte for United, var Ryan Giggs en av hans lagkamerater. Nå får nordmannen støtte av United-legenden. Foto: Action Images / Alex Morton
Livepic / NTB Scanpix
TIDLIGERE LAGKOMPISER: I alle åra Solskjær spilte for United, var Ryan Giggs en av hans lagkamerater. Nå får nordmannen støtte av United-legenden. Foto: Action Images / Alex Morton Livepic / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Chelsea - Manchester United 20.30 i kveld på Viasat 1.

Ryan Giggs regnes som én av de aller største i Manchester United etter en lang og strålende karriere i klubben. Han står med nesten 1000 kamper for klubben, og han var en viktig brikke i Sir Alex Fergusons lag i store deler av Fergusons tid som manager i klubben.

Giggs har også vært i trenerteamet til Manchester United etter fotballkarrieren. Det har han vært både under David Moyes og Louis van Gaal (fra 2013 til 2016).

Nå føyer waliseren seg inn i rekken blant fotballpersonligheter som uttaler seg om Solskjærs prestasjoner i United. Og som mange andre, hyller Giggs Solskjær for hans resultater som midlertidig manager i Manchester United.

- Ole har gjort en fantastisk jobb. Jeg har naturligvis hatt kontakt med han underveis, og han har gitt spillerne frihet og også gjort det bra taktisk. Selvtilliten i laget er stor, og han har fått tilbake et smil om munnen, sier Giggs i et stort intervju med The Guardian.

- Har rotet for lenge

Det har pågått en debatt om hvorvidt Solskjær er rett mann for jobben på permanent basis, eller om klubben bør gå for en type som Mauricio Pochettino, som i dag leder Tottenham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer