Giggs-show

LONDON (Dagbladet): Everton-Manchester United 0-2. United har ligagull i blikket igjen. I går var det Ryan Giggs som sørget for at Ole Gunnar Solskjærs arbeidsgiver tok sin fjerde strake seier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Men, Everton spilte disiplinert og solid. I første omgang hadde hjemmelaget et par store sjanser som de misbrukte. Det straffer seg ofte mot United sjøl om portugiseren med julenisseskjegg - og hår, Xavier, var kampens beste.

  • 78. minutter:

Reserve David Beckham hadde vært på banen i 20 minutter. Han fikk ballen ut på høyrekanten av Ruud van Nistelrooy. En av kampens første lange tversoverpasninger med skredderpresisjon ble servert. Ryan Giggs hadde bare å sette hodet til og United var i front. Klubben har nå vunnet fire strake.

- Med en sånn pasning var det bare for meg å søke om å få kontakt med ballen, sa Ryan Giggs etter kampen. Giggs spilte fra start for første gang på et par måneder grunnet skader. Teknikeren fra Wales skuffet ikke manager sir Alex Ferguson. Sammen med en bra Ole Gunnar Solskjær, Roy Keane og målsultne Ruud Van Nistelrooy snørte United til julesekken de siste ti minuttene. Bakforsvaret til de røde var o gså sånn noenlunde per kasse.

18 fra Van

  • 85 minutter:

Fabien Barthez holdt nullen, og han skal også holdes medansvarlig for Uniteds 2- 0. Franskmannen kastet ballen over halve bana, Solskjær hodestusset til Giggs i farta. Ryan glemte først å få med seg ballen, men da han fikk stokket beina, la han en utsøkt ball på bakerste stolpe. Der sto nederlenderen med skuddfoten gullende klar. Van Nistelrooys 18 mål så langt denne sesongen.

United ligger nå seks poeng bak ledende Newcastle, og alle som hadde ristet på hodet og avskrevet Manchester-gjengen må nok tenke seg om en gang til. Minst.

Årets liga er jevnere enn noen gang der alle er kapable til å slå alle, og tape for nesten alle. En thriller, spennende og bra for alle som elsker engelsk fotball. Både ute, hjemme og på havet.

Cole vil bort

Giggs sa dette om sjansene for at United denne sesongen skal kunne vinne Premier League:

- For oss nå handler det bare om å ta tre poeng i hver kamp framover.

  • Andy Cole var ikke på benken i går. Det ryktes at han er desperat etter å få byttet klubb. Aston Villa skal være klare til å punge ut for Cole, som gjerne vil spille fast for å komme seg til neste års VM.
<B>RYAN AIR:</B> David Beckham la en utsøkt pasning som Ryan Giggs stusset videre inn i nettet. Ryan Air ordnet dermed 1-0 for United, som nå ser ut til å være på rett vei mot toppen igjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer