Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Giggs stoler på Solskjær

Tror målrushet fortsetter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det skulle bare to mål til. Nå gleder hele Manchester United seg over Ole Gunnar Solskjær - skadefri før sesongstart for første gang siden 2003.

Solskjær nettet to mål i treningskampen mot Orlando Pirates lørdag. Det er nok til at Ryan Giggs regner med nordmannen for fullt.

- Ole har scoret gjennom hele karrieren sin, så vi håper alle at han blir en stor trussel foran mål for laget denne sesongen. Faktisk så vet jeg det, sier Giggs til Daily Mirror.

Giggs har spilt sammen med 33-årige Solskjær i ti år og gleder seg stort over at den anvendelige kristiansunderen er tilgjengelig på nytt.

- Manageren ønsker å styrke laget i sommer, men det er som å få tre nye spillere når Ole, Paul Scholes og Gabriel Heinze er tilbake, sier Giggs.

Solskjær jubler for de to målene på én omgang i Sør-Afrika, han føler de første nettkjenningene for A-laget på tre år gir voldsomt med selvtillit.

Men fortsatt er landslagsspissens mål bare å være skadefri til sesongstart.

Manchester United-sjef Alex Ferguson har større ambisjoner for veteranen. Med Ruud van Nistelrooy på vei bort mener skotten at Solskjær kan være klubbens tredje spissalternativ sammen med Louis Saha og Wayne Rooney.

VELKJENT STIL: Ole Gunnar Solskjær scorer igjen på treningsleir i Sør-Afrika. Det fører til masse United-skryt. Foto: Scanpix/Ap
VELKJENT STIL: Ole Gunnar Solskjær scorer igjen på treningsleir i Sør-Afrika. Det fører til masse United-skryt. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Noen spillere stivner foran mål, mens Ole blir myk. Nå er han en strålende løsning for oss på topp, sier Ferguson.

• Din kommentar: Tror du Solskjær blir en United-suksess kommende sesong?