MIDLERTIDIG TRENERANSVAR: Ryan Giggs har sittet bak spakene i United etter at David Moyes fikk sparken tidligere i år. Giggs tar en avgjørelse om sin fremtid neste uke, og finner ut om han ender opp som spiller eller i støtteapparatet eller ikke i klubben i det hele tatt. Foto: REUTERS/Andrew Winning
MIDLERTIDIG TRENERANSVAR: Ryan Giggs har sittet bak spakene i United etter at David Moyes fikk sparken tidligere i år. Giggs tar en avgjørelse om sin fremtid neste uke, og finner ut om han ender opp som spiller eller i støtteapparatet eller ikke i klubben i det hele tatt. Foto: REUTERS/Andrew WinningVis mer

Giggs tar avgjørelse om framtida neste uke

Etter midlertidig treneransvar. - Jeg ville at det aldri skulle ta slutt.

Rickie Lambert sendte Southampton i ledelsen hjemme mot Manchester United søndag, men et frispark av Juan Mata ga United ett poeng i siste serierunde.

Den spanske midtbanespilleren har ved mange anledninger vist at han har en strålende frisparkfot. Det var nettopp det Manchester United trengte etter at Lambert hadde sendt Southampton i føringen før halvtimen var spilt på St. Marys.

Mata gikk fram etter 54 minutter og vred ballen over Southampton-muren. Artur Boruc hadde ikke sjans til å få vottene på ballen, som han måpende kunne se gå inn helt oppe i hjørnet. Midtbanespillerens sjette Premier League-scoring for United var et faktum.

Få sjanser Kampen bød ikke på den helt store underholdningen, kanskje preget av at Uniteds lille håp om å sikre europaligaplass forsvant da Tottenham tidlig avgjorde sin kamp mot Aston Villa.

United-forsvarer Chris Smalling var etter 1-1 nærmest å sende United i ledelsen, men headingen et snaut kvarter før slutt gikk rett på Boruc i Soton-buret. Også Danny Welbeck hadde sine muligheter til å tegne seg på scoringslisten, men det ville seg ikke.

Med 7.-plass blir det ikke europacupspill på Manchester United neste sesong.

Usikker fremtid United-trener Ryan Giggs vet ikke hva de neste ukene og månedene bringer for ham. Fortsatt er han å regne som en United-spiller, samtidig som han har manageransvaret midlertidig etter sparkingen av David Moyes.

- Det har vært en opplevelse med oppturer og nedturer. Jeg har nytt dette, og jeg ville aldri at annen omgang skulle ta slutt. Supporterne har vært fantastiske og spillerne gode, sa Giggs etter 1-1-kampen, ifølge BBC.

- I løpet av den neste uken vil jeg bestemme meg for hva jeg gjør. Vi skal finne en løsning på trenersituasjonen, og jeg må tenke godt over hva jeg gjør.

(NTB)