BARE ÉN VINNER: Gustavo Poyet (t.h.) og Ryan Giggs har møttes en rekke ganger som spillere. I det første managermøtet mellom de to var Poyets Sunderland sterkest. The Black Cats vant 1-0 på Old Trafford i ettermiddag. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES / NTB Scanpix
BARE ÉN VINNER: Gustavo Poyet (t.h.) og Ryan Giggs har møttes en rekke ganger som spillere. I det første managermøtet mellom de to var Poyets Sunderland sterkest. The Black Cats vant 1-0 på Old Trafford i ettermiddag. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES / NTB ScanpixVis mer

Giggs vet hva som gikk galt mot Sunderland, men aner ikke hvorfor

- Jeg er mer skuffa enn sinna.

(Dagbladet): Manchester United gikk i dag på sesongens sjuende hjemmetap i serien da Gustavo Poyets Sunderland ble for sterke på Old Trafford.

Ryan Giggs fikk en pangstart som Uniteds midlertidige manager da Norwich ble slått 4-0 forrige helg, men i dag fikk han seg altså en nesestyver i David Moyes-klassen.

Giggs' elleve utvalgte leverte en trist forestilling, og det var helt greit at svenske Sebastian Larssons scoring var kampens eneste.

- Skuffa - Jeg er mer skuffa enn sinna. Vi klarte rett og slett ikke vise den samme kvaliteten som vi gjorde forrige uke, spesielt på den siste tredjedelen på banen. Når du ikke klarer det, kommer du ikke noe sted i Premier League, sier Ryan Giggs til Sky Sports.

Den midlertidige manageren tror han vet omtrent hva som gikk galt mot Sunderland, men kan ikke forklare hvorfor laget ikke presterte bedre.

- Vi hadde ikke den nødvendige konsentrasjonen da vi slo de pasningene som kunne ha utgjort en forskjell. Når du må åpne opp et forsvar, slå en nøkkelpasning eller konsentrere deg om en avslutning... Vi fikk det bare ikke til.

- Jeg sa forrige uke at vi ønsker å gjøre Old Trafford til en festning igjen, siden det alltid har vært et vanskelig sted å komme til. I dag var bare ikke den nødvendige kvaliteten der. Da Sunderland scoret la de alle bak ballen og satset på kontringer, men vi burde uansett skapt mer med tanke på at vi hadde ballen så mye som vi hadde, sier Giggs.

Det er blitt spekulert i at United vil kunne bruke rundt to milliarder norske kroner på spillerkjøp til sommeren. Giggs innrømmer at klubben trenger friskt blod.

- Manchester United er en storklubb. Formen vår har ikke vært god nok denne sesongen. Jeg er helt sikker på at det kommer noen spillere til sommeren. Klassespillere. Vi må forbedre oss og gjøre det bedre neste sesong, sier han til Sky Sports.

Hyllet van Gaal Ryan Giggs leder uansett Manchester United i sesongens to siste kamper, mot Hull og Southampton.

Men selv om han ble sammenliknet med Pep Guardiola tidligere denne uka, er det en dårlig skjult hemmelighet at Louis van Gaal tar over de røde djevlene så fort Nederland ryker ut av VM i sommer.

Giggs skrøt van Gaal opp i skyene i går, og en del United-fans håper nå at waliseren blir van Gaals assistent på drømmenes teater.