Giggs vil bli landslagssjef

- Den ultimate jobben.

TAKKET FOR SEG: Ryan Giggs takker publikum etter å ha spilt sin 64. og siste landskamp for Wales 2. juli 2007. Foto: Dave Thompson, AP/Scanpix
TAKKET FOR SEG: Ryan Giggs takker publikum etter å ha spilt sin 64. og siste landskamp for Wales 2. juli 2007. Foto: Dave Thompson, AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Manchester Uniteds vingveteran Ryan Giggs holder fortsatt koken å øverste klubbnivå. Der har han opplevd det meste siden han debuterte for United som 17-åring i mars 1991.

Men landslagskarrieren ble aldri helt det samme for Giggs. Han er waliser, og selv om Giggs begynner å bli grå i tinningene, var han ikke med sist gang Wales spilte i et stort mesterskap. Det var nemlig VM i 1958.Sommeren 2007 satte han stopp for landslagskarrieren etter 64 kamper. Men han har spilt sammen med mange mesterskapsspillere, og ser med misunnelse på det de har fått oppleve.

- Oppkjøringen til et mesterskap gjør deg begeistret som supporter. Jeg kan bare forestille meg hvordan det er for en spiller, og det er noe jeg aldri vil erfare, sier Giggs i et intervju med Independent on Sunday.

For han innser at karrieren som spiller går mot slutten, og har begynt å titte inn i framtida. Og der skimter han en mulighet for å bidra til at Wales igjen får besøke det aller gjeveste selskapet.

- Jeg tror at hvis du har spilt for landet ditt og ønsker å bli trener eller manager, må landslagssjef være den ultimate jobben, sier han.Han mener det vil bety enormt for rekrutteringen av fotballspillere i Wales å komme til et mesterskap igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer