LITT AV EN FINALE: Partizan og kaptein Mladen Krstajic jublet til slutt, men Vojvodina-spillerne var mindre fornøydet med den serbiske cupfinalen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Marko Djurica
LITT AV EN FINALE: Partizan og kaptein Mladen Krstajic jublet til slutt, men Vojvodina-spillerne var mindre fornøydet med den serbiske cupfinalen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Marko DjuricaVis mer

Gikk av banen i protest da cupfinalen endte i kaos

Kontroversielt Vojvodina-tap for Partizan Beograd.

Vojvodina-spillerne forlot banen ti minutter før slutt i den serbiske cupfinalen. En kontroversiell dommeravgjørelse skapte kaos.

Partizan Beograd ledet 2-1 etter å ha scoret på et kontroversielt idømt straffespark. Deretter fikk Vojvodina Novi Sad annullert en scoring, og da startet bråket.

Vojvodina-trener Zoran Milinkovic reagerte umiddelbart og tok laget sitt av banen. Dermed gikk seieren til Partizan, som vant cupmesterskapet for 12. gang.

Milinkovic stilte heller ikke på pressekonferansen etter kampen, og ingen av Vojvodina-spillerne tok del i den avsluttende seiersseremonien ute på banen. Der måtte Partizan-spillerne feire alene.

Cupfinalefarsen er den siste i en serie skandaler som har rammet serbisk fotball, og nå etterlyser sterke krefter innen serbisk fotball sterkere lederskap for å få slutt på volden og urolighetene som har preget fotballen i landet.

(NTB)