OSLO  20110609.
--.
ExxonMobil Bislett Games, Diamond League. Usain Bolt (JAM) vant  200m  under Bislett Games på Bislett Stadion i Oslo torsdag kveld.
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
OSLO 20110609. --. ExxonMobil Bislett Games, Diamond League. Usain Bolt (JAM) vant 200m under Bislett Games på Bislett Stadion i Oslo torsdag kveld. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIXVis mer

Gikk du glipp av dette i fjor sommer?

Nå får du mulighet til å se Bolt i Norge igjen.

(Dagbladet): Usain Bolt var Bislett Games' største attraksjon i fjor sommer, og kommer i år tilbake til hovedstaden for å løpe under norges største friidrettsarrageement.

Bislett Games blir arrangert bare seks uker før OL i London.

- Jeg ser frem til å komme tilbake til Oslo og Bislett Games i sommer for å løpe 100 meter. Jeg har mange gode minner fra den flotte byen og den fantastiske stadionen fra i fjor, sier Bolt i en pressemelding.

Han husker spesielt publikummet fra Bislett godt.

- Jeg var veldig fornøyd med tiden min i fjor da jeg løp 200 meter på 19.87 foran en utsolgt stadion med et entusiastisk publikum. Det løpet var det nest raskeste forrige sesong.

Bislett Games direktør Steinar Hoen er begeistret over å få Bolt tilbake til Oslo.

- Vi er veldig stolte av å ha den største stjernen i sportsverdenen for 100 meteren. Det er bare seks uker fra løpet til OL, og det er ingen tvil om at det vil bli enorm interesse for ham, sier Hoen.

Han jobber nå med å finne en verdig utfordrer til Bolt på 100. meteren

- Det blir enten Tyson Gay, Yohan Blake eller Asafa Powell. Vi er kommet langt i forhandlinger med to av dem, men vi vet ennå hvem av de tre som blir Bolts motstander, sier Hoen.