Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gikk løs på biler

Tidligere spydkaster, nå bokser Pål Arne Fagernes må tilbringe natta i arresten.

Det var i 13-tida i dag at politiet i Oslo fikk melding om at en mann gikk løs på biler på Grünerløkka. Det viste seg raskt at det dreide seg om tidligere spydkaster nå bokser, Pål Arne Fagernes. Ifølge operasjonsleder ved Oslo politidistrikt spaserte Fagernes på biltakene til tre biler før han ble pågrepet.

Vitner har forklart til Dagbladet.no at rundt 10 politifolk måtte rykke ut for å pågripe den storvokste idrettsmannen. Mye tyder på at Fagernes var påvirket, og politifolkene var utstyrt med køller, ifølge et øyenvitne.

- Han er anmeldt for skadeverk og må nok tilbringe natta i arresten, sier jourhavende jurist Knut Tverås til Dagbladet.no.

Det er ikke første gang Fagernes er i klammeri med politiet. Han ble tatt i en narkorazzia i Oslo i november 2001, og fikk 2000 kroner i bot.

I februar 2002 havnet han i fyllearresten i Oslo for å ha forårsaket bråk og vært beruset på offentlig sted, også dette avstedkom bøter. I september i fjor ble han også arrestert for fyllebråk. I januar fikk han beskjed fra Friidrettsforbundet at han ikke får plass på landslaget av utenomsportslige årsaker.

BOKSER: Pål Arne Fagernes har bokset en kamp som proffbokser.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media