Gikk på treningssmell

Kristine Stavås Skistad fikk det tøft etter skisamling på Sognefjellet i juni. Nå responderer endelig kroppen igjen for 20-åringen.

TUNG SOMMER: Kristine Stavås Skistad har måtte roe ned treningen denne sommeren etter en smell i juni. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
TUNG SOMMER: Kristine Stavås Skistad har måtte roe ned treningen denne sommeren etter en smell i juni. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SANDNES (Dagbladet): Til tross for sommerens første oppløftende resultat under sprintrennet av Blinkfestivalen i Sandnes var det bare en mellomfornøyd Kristine Stavås Skistad Dagbladet møtte etter målgang.

20-åringen endte til slutt på en fjerdeplass i finalen, langt bedre enn hva hun gjorde dagen før og under Holmenkollen Skishow i juni, men var ikke særlig fornøyd selv.

- Det er tungt. Jeg har nettopp begynt å få det til å fungere, så jeg kan ikke forvente å være i toppslag.

Etter skisamlingen på Sognefjellet i begynnelsen av juni merket nemlig Skistad at kroppen ikke fungerte som den skulle. Trolig er årsaken litt for hard og litt for mye trening for rekruttlandslagsløperen.

- Jeg har vært litt ivrig og kanskje kjørt litt for hardt. Vi har funnet ut at det har blitt for mye. Så roet jeg ned og hadde ikke så mye trening, så nå bygger jeg meg opp igjen, sier Skistad til Dagbladet.

Responderte ikke

Ansvaret for Skistads trening ligger hos den nye rekruttlandslagstreneren, Torstein Drivenes. Den tidligere tyske landslagstreneren forteller at de ikke helt vet årsaken til at Skistad fikk det tøft etter samlingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer