- Gikk rett på fylla

Brasiliansk presse hevder Adriano fant en bar i stedet for seg selv.

Problemene fortsetter for den brasilianske spissduoen Adriano og Ronaldo.

I helgen har brasilianske medier fråtset i partybilder der duoen drikker øl og fester hemningsløst.

Adriano har slitt med depresjon i lang tid og ble nylig lånt ut fra Inter til Sao Paulo for å komme tilbake i gammel form.

Fredag ble Adriano presentert for Sao Paulo-fansen. Han lovet da at han hadde tatt tak i sitt eget liv.

- Jeg avviser ikke noe av det jeg har gjort det siste året, men jeg har lært mye og vil ikke gå gjennom det en gang til, sa Adriano som omtalte det siste året som «bortkastet».

Han kommenterte ikke påstandene om alkoholmisbruk, men de ryktene skjøt ny fart i brasilianske medier etter helgens utsvevende bilder.

Både fredag og lørdag skal Adriano ha vært på fest. Først sammen med Milans Ronaldo på en konsert fredag og dagen etter på fest hos veteranen Edmundo.

På et bilde er Adriano avfotografert mens han drikker øl. Slikt er godt stoff i brasilianske medier.

-DRO RETT PÅ FEST: Fredag poserte Adriano for fotografene som Sao Paulo. Nå hevder brasiliansk presse at han dro på fylla samme kveld. Foto: AP
-DRO RETT PÅ FEST: Fredag poserte Adriano for fotografene som Sao Paulo. Nå hevder brasiliansk presse at han dro på fylla samme kveld. Foto: AP Vis mer

Ronaldo har også problemer av en svært dramatisk art. Tidligere i dag ble det kjent at fetteren hans ble skutt og drept i Rio de Janeiro.

(NTB)