Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gikk seg opp 29 plasser etter elendig hopping

- Ser lyst på framtida.

BEST I SPORET, BLANT DE VERSTE I BAKKEN:: Magnus Moan kom på niendeplass i verdenscuprennet i kombinert søndag. (Foto: Jon-Michael Josefsen/SCANPIX)
Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix
BEST I SPORET, BLANT DE VERSTE I BAKKEN:: Magnus Moan kom på niendeplass i verdenscuprennet i kombinert søndag. (Foto: Jon-Michael Josefsen/SCANPIX) Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix Vis mer

|||

Magnus Moan ble beste nordmann på niendeplass i verdenscuprennet i kombinert søndag. Han nærmer seg sakte, men sikkert de beste.

Tyske Tino Edelmann gikk seg opp fra åttendeplass og vant rennet. Han var 2,2 sekunder foran finske Anssi Koivuranta, mens Jason Lamy Chappuis fra Frankrike fulgte like bak.

Moan lå helt nede på 38.-plass etter hoppingen, men gikk et sterkt langrenn og endte som nummer ni. Han var 41,2 sekunder bak vinneren.

- Jeg vet jeg kan heve meg sakte, men sikkert. Derfor er jeg godt fornøyd og er inne i en bra prosess. Det handler om å ha troen på seg selv, og jeg er inne i en god flyt og ser lyst på framtiden, sa Magnus Moan til NTB.

Best i sporet

Magnus Moan hadde beste langrennstid og gikk seg solid opp fra hopprennet.

Petter Tande gjorde et godt hopprenn lørdag, men et dårlig hopp i prøveomgangen gjorde han usikker i konkurransen. I langrennet gikk det bedre, og Tande gikk seg opp 17 plasser og ble nummer ti. Han hadde nest beste langrennstid.

- Jeg ble litt usikker etter det dårlige prøvehoppet. Det er bare å jobbe på videre, sa Tande.

Langt nede på lista

Jan Schmid ble nummer 13, Espen Rian nummer 17 og Truls Sønstehagen Johansen nummer 29.

Østerrikske Willem Denifl ledet etter hoppingen, men endte på 14.-plass.

Øvrige norske: 32) Mikko Kokslien, 43) Jan Christian Bjørn, 44) Thomas Kjelbotn, 50) Håvard Klemetsen, 54) Ole-Christian Wendel, 57) Ole Martin Storlien.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media