Gikk seg opp til tredjeplass etter strålende langrenn

Mikko Kokslien på hjemmebane. Chappuis vant.

FRA 28. TIL TREDJEPLASS: Mikko Kokslien endte som nummer tre i dagens kombinertrenn. Det etter en formidabel langrennsprestasjon.
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
FRA 28. TIL TREDJEPLASS: Mikko Kokslien endte som nummer tre i dagens kombinertrenn. Det etter en formidabel langrennsprestasjon. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mikko Kokslien gikk seg opp 25 plasser og ble nummer tre i verdenscuprennet i kombinert lørdag. Jason Lamy Chappuis vant.

Kokslien var bare nummer 28 etter hoppingen, men gikk et strålende langrenn på hjemmebane i Lillehammer.

Franske François Braud var best i hoppbakken, men klarte ikke å henge med i langrennet og ble nummer fire. Landsmannen Chappuis gikk seg opp fra annenplass og tok en klar seier foran Akito Watabe. Japaneren var 13,5 sekunder bak vinneren. Kokslien ble slått med 18,3 sekunder.

Han tok sin første pallplass for sesongen. I Kuusamo sist helg ble Kokslien nummer fire.

Jørgen Graabak gikk seg opp fra 24.-plass og ble nummer fire, mens Magnus Moan avanserte fra 25.- til 7.-plass.

Jan Schmid var beste nordmann på ellevteplass i hoppbakken, men han endte til slutt på 17.-plass. Ole Martin Storlien ble nummer 20, mens Håvard Klemetsen endte på 28.-plass.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer