Vetle Sjåstad Christiansen:

Gikk seg vill før start

Vetle Sjåstad Christiansen hadde større problemer med å finne startstreken enn å sikre gull på stafetten lørdag.

GULLSMILET: Vetle Sjåstad Christiansen rakk å tørke bort spytt og slim fra ansiktet før han gikk i mål på stafetten. Foto: Primoz Lovric / NTB
GULLSMILET: Vetle Sjåstad Christiansen rakk å tørke bort spytt og slim fra ansiktet før han gikk i mål på stafetten. Foto: Primoz Lovric / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
oberhof
Alt om

VM i skiskyting

POKLJUKA (Dagbladet): Det ble nesten en parademarsj fra start til slutt for Vetle Sjåstad Christiansen på siste etappe av guttas stafett. På vei mot mål tok han seg god tid til å slå knoker og gratulere trenere og smørere med det kommende VM-gullet.

Før start stilte NRK-ekspertene spørsmål ved det norske laguttaket. Emil Hegle Svendsen, Synnøve Solemdal og Ola Lunde mente alle det var gambling å sette VM-reserven som ankermann. Men det ble aldri spennende på geilingens etappe.

- Det er utrolig deilig. Jeg kunne ikke fått et bedre utgangspunkt enn jeg fikk i dag. De andre gutta er eminente. Å ha nesten ett minutt ut på sisterunden er uvanlig i en herrestafett. Det pleier å være tett om beinet. Vi hadde regna med en spurt, men lenger unna kan man vel ikke komme. Jeg fikk ikke vist fram min ene styrke i skiskyttersporten i dag, men det var gøy likevel, forteller en smørblid Sjåstad Christiansen til Dagbladet.

- Halvveis kontroll

I løypa hadde han full kontroll, men på siste skyting ble han litt vel ivrig og måtte ty til to ekstraskudd. Til tross for tilsynelatende skjelvende ben kriget han ned blinkene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer