- Gikk som en sinke

Det gikk på krabbegir for Tor Arne Hetland, og han kunne takke lagkameratene for at det ble et nytt stafettgull i NM i Molde i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det var som å gå med håndbrekket på, er Hetlands beskrivelse av de siste kilometerne av etappen. Mannen som i fjor markerte seg som verdens raskeste langrennsløper med OL-gullet i sprint, hadde på ingen måter dagen.

Byåsens Frode Estil ledet etter første etappe, men Hetlands svake løp gjorde at Byåsen falt ned til fjerde plass etter andre etappe. Han hadde bare 14. beste etappetid.

- Jeg åpnet lett og hadde en bra fart de første to- tre kilometerne. Derfra og inn gikk jeg som en sinke, sier en skuffet Hetland.

Håper på VM

Men skiskytteren Lars Berger gikk forbi alt og alle med den beste etappetida på ankeretappen og tok sitt annet NM-gull på like mange dager. Byåsen vant stafetten for tredje år på rad. Berger trives godt med å gå skirenn uten den tunge børsa på ryggen, og nå håper han å bli tatt ut på Norges VM-lag i langrenn. Sportssjef Bjørnar Håkensmoen offentliggjør laget i dag.

Forkjølet

- Det hadde vært moro, og jeg håper i det lengste. Men samtidig skjønner jeg godt hvis jeg ikke blir tatt ut. Jeg mangler internasjonale resultater, som også er et svært viktig uttakskriterium, sier Lars Berger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer