Gikk til brutalt personangrep og ble suspendert. Nå returnerer hun til TV-skjermen

- Det kommer ikke til å bli enkelt.

(Dagbladet): Det skapte sterke reaksjoner i USA da den profilerte sportsreporteren Britt McHenry (28) brutalt skjelte ut en ansatt ved en parkeringsplass. Det McHenry ikke visste, var at hun ble filmet.

McHenrys bil var fjernet fra parkeringsplassen og 28-åringen lot frustrasjonen gå utover en ansatt. Hele tiraden ble snappet opp av kameraet, og det gikk ikke lenge før amerikanske nettaviser hadde fått fingrene i klippet.

Videoklippet viser at ESPN-reporteren kommer med personangrep og gjør narr av den andre personens utseende. For det ble McHenry suspendert i ei uke, og får beholde jobben sin, skriver New York Post.

- Det blir ikke enkelt I helga returnerer hun til arbeidet som input-reporter, og er å se foran kameraet igjen neste torsdag.

- Jeg tror hun er spent på å komme tilbake til jobb. Vi hadde en samtale der vi snakket om det, og det kommer til å bli vanskelig og vil ta tid. Hun innser at hun må gjøre jobben skikkelig godt, og dermed forhåpentligvis vinne tilbake tilliten til seerne. Vi forventer det av henne, sier ESPN-produsent Seth Markman til Sports Illustrated, ifølge New York Post.

- Jeg ser ingenting som tilsier at hun ikke skal kunne slå tilbake etter dette. Selv om hun vet det ikke blir enkelt.

Britt McHenry har beklaget uttalelsene.

- I en intensiv og stressende stund gikk følelsene mine over styr og jeg sa noen støtende og beklagelige ting. Jeg beklager og vil ta lærdom av mine feil, sier McHenry.

Nedlatende kommentarer McHenrys rekke av nedlatene kommentarer ble gjengitt i flere av USAs nettaviser.

- Kanskje dere hadde ansatt meg hvis jeg manglet noen tenner? sier McHenry i videoklippet.

- Gå ned i vekt, baby, sier hun og fortsetter:

- Jeg er på tv, søtnos. Jeg skal saksøke dette stedet.